Buikje? Zo kom je er van af!

0
2642

Als je wilt afvallen, dan is één van je grootste problemen vaak de buikstreek. De overtollige kilo’s vet gaan dikwijls om de buik zitten. Om dit aan te pakken zul je jouw eetpatroon maar ook je levenswijze behoorlijk moeten veranderen. Hierbij daarom enkele handige tips in de strijd tegen het buikvet.

Dwing jezelf te veranderen

Je kunt pas echt beginnen met afvallen als je daar de noodzaak van inziet. Anders heeft het namelijk geen zin. Je moet jezelf dus echt dwingen om je eetpatroon en leefstijl te veranderen, zodat je op een effectieve manier kunt gaan afvallen. Kies bewust voor een slank en gezond lichaam!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Stel een plan op

Schrijf de redenen op waarom je af wilt vallen en stel een plan op hoe je jouw ideale gewicht wilt gaan bereiken. Als je dit vast hebt gelegd geeft dit extra houvast. Goede voornemens worden in je hoofd vaak ongemerkt bijgesteld. Als je ze vastlegt op papier dan heb je iets waar je op terug kunt vallen.

Visualiseer het succes

Probeer je in te denken hoe het zal zij als je jouw doel hebt bereikt en een x-aantal kilo’s bent afgevallen. Zie je jezelf al over de tennisbaan vliegen of rondlopen in een outfit die nu nog twee maten te klein is. Beeld je in wat je succesbeleving zal zijn en je creëert iets voor jezelf waar je op vooruit kunt kijken. Dit helpt je jouw uiteindelijke doel te bereiken.

Verander je eetgewoonten

Je huidige eetgewoonte is ongetwijfeld de oorzaak van je overgewicht, dus is het zaak je eetgewoonten goed aan te pakken. Zelfs als het huidige eetpatroon gezond lijkt, kan het voor problemen zorgen. Probeer bijvoorbeeld eens je porties te halveren of om voedingsmiddelen te vervangen voor gezondere alternatieven. Het kan best zijn dat dit een gunstig effect heeft op de hoeveelheid vet in je lichaam.

Eet de juiste voedingsmiddelen

Als je vet kwijt wilt raken, dan is het belangrijk dat je lichaam meer gaat verbranden. Het is daarom belangrijk dat je de juiste voedingsmiddelen tot je neemt. Vermijd snelle koolhydraten en laat je voeding vooral bestaan uit natuurlijke gezonde vetten en eiwitten. Laat ook bewerkte voedingsmiddelen achterwege, kies voor grasgevoerd vlees, vette vis, omega 3 eieren en eet zoveel groenten als je kan.

Sporten

Is sporten noodzakelijk bij het afvallen? Absoluut niet. Echter bevorderd sporten het afvallen wel. Zodra je het leuk vindt om te sporten dan is het goed om 2 á 3 keer in de week te gaan sporten.

Wees echter niet getreurd als je niet van sporten houdt. Zorg er dan voor dat je genoeg beweegt, maak regelmatig een lekkere wandeling of stap een keer op de fiets om naar je werk te gaan !

Kortom

Strakke Buik Bijbel reviewAls je de tips toepast die in dit artikel staan zal je de strijd tegen je buikvet winnen en zal je snel jouw ideale gewicht bereiken.

Kun jij een beetje hulp gebruiken? Een boek waarmee wij goede ervaringen hebben is de Strakke Buik Bijbel. De bijbel staat vol met tips en adviezen om een strakke en platte buik te ontwikkelen. De tips bestaan uit oefeningen, ervaringen, trainingen, schema’s en recepten.

Strakke Buik Bijbel bestellenOverige boeken waarmee we goede ervaringen hebben:

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel