Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei

0
2855

Blijvend Zelfvertrouwen is een e-cursus van Frank de Moei welke jou helpt jouw zelfvertrouwen te verbeteren. Het gebrek aan zelfvertrouwen is grotendeels een mentale kwestie. Je mentale gesteldheid ligt in verband met de gezondheid van je lichaam.

Heb jij gebrek aan vertrouwen en wil je Blijvend Zelfvertrouwen kopen ? Lees dan eerst onze ervaringen in deze uitgebreide review.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Bij Fit & Gezond reviewen we wekelijks diverse cursussen en producten die in het teken staan van een gezond en vitaal lichaam. Om een gezond en vitaal lichaam te krijgen en te behouden dien je er een verantwoord en evenwichtig voedingspatroon op na te houden en voldoende te bewegen. Hierom zoomen we bij Fit & Gezond doorgaans in op de effectiviteit van diëten, kwaliteit van maaltijdboxen en voedings-dieetboeken.

Maar, naast een gezond en vitaal lichaam is de geest ook ontzettend belangrijk. Dan niet het belangrijkst! Ben je onzeker, heb je geen zelfvertrouwen en vind je het lastig om keuzes te maken, dan is het extra moeilijk om je lichaam te omarmen en er goed voor te zorgen. Daarom hebben we deze week geen nieuw en hip dieetboek beoordeeld, maar de in populariteit toenemende cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.

Blijvend zelfvertrouwen kopen?‘In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden’

Jouw zelfvertrouwen is altijd aanwezig, het laat je nooit in de steek. Je weet wat je waard bent en verdient het om geliefd te worden en gelukkig te zijn. Je bent niet bang om fouten te maken, want niemand is perfect en voor jezelf opkomen vind je logisch, want je wil doen waar jij je goed bij voelt.

Herken jij jezelf absoluut niet in de bovenstaande omschrijving, maar zou je erg graag jezelf erin herkennen? Dat kan! Om een sterk en blijvend zelfvertrouwen op te bouwen dien je inzicht, begrip en acceptatie te ontwikkelen. Dit bereik je door middel van eenvoudige en bewezen technieken die ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen groeit. Perfectionisme en zelfkritiek worden de deur gewezen, want jij bent uitstekend zoals je bent.

Frank de Moei

Frank de MoeiDe ontwikkelaar van de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ is Frank de Moei. Frank is een professionele coach en trainer en is aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches. Hij heeft Life-Coaching en Positieve Psychologie gestudeerd en weet door zijn jarenlange ervaring het zelfvertrouwen van al zijn cliënten te vergroten en daarmee hun leven te verbeteren.

Voor wie is de cursus Blijvend Zelfvertrouwen bestemd?

De cursus is bedoeld voor alle mensen die een gebrek hebben aan zelfvertrouwen en zelfrespect. Maar dat is soms lastig te definiëren, want wanneer heb je een gebrek aan zelfvertrouwen?

 • Ben je een ontzettende twijfelaar en vind je het fijn als anderen je zeggen wat je moet doen, zodat je zelf de knoop niet hoeft door te hakken?
 • Voel je je regelmatig minderwaardig c.q. onzeker op je werk of in je privéleven?
 • Vind je het belangrijk hoe anderen over jou denken?
 • Voel je je vaak onzeker of verlegen en houd je je mening graag voor je als deze niet overeenkomt met de mening van degene met wie je bent?

Antwoord jij op bovenstaande stellingen volmondig ‘ja’, dan kun jij een dosis extra zelfvertrouwen gebruiken en is Blijvend Zelfvertrouwen iets voor jou!

Inhoud ‘Blijvend Zelfvertrouwen’

Bestel je online de cursus Blijvend Zelfvertrouwen, dan ontvang je:

 • De e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’
  De e-cursus bestaat uit 13 lessen en 3 extra e-boeken boordevol informatie. Naast deze informatie ontvang je 12 weken lang weken lang wekelijk een e-mail welke jou tips en inzicht geeft. Ook ontvang je vragen en opdrachten die ervoor zorgen dat jij het geleerde toe gaat passen in de praktijk.

De cursus bestaat uit drie delen:

 • Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen.
 • Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen.
 • Deel 3: Creëer een nieuw zelfvertrouwen.

Naast de e-cursus ontvang je op het moment bij jouw bestelling ook 3 bonussen:

 • Bonus 1: e-book ‘Inzicht in je kracht’.
 • Bonus 2: e-book ‘Je bent prima zoals je bent’.
 • Bonus 3:  e-book ‘Volg je eigen weg’.

100% garantie: voldoet de cursus niet aan jouw verwachtingen? Stuur dan de ontwikkelaar binnen dertig dagen na aanschaf een mail en jij ontvangt jouw geld terug.

Blijvend zelfvertrouwen kopen?

Groot pluspunt

Bij een cursus is het belangrijk om met vragen bij iemand terecht te kunnen en bij Blijvend Zelfvertrouwen kan dat. De ontwikkelaar staat voor de volle 100% achter zijn product en gelooft dat de cursus iedereen aan een beter zelfvertrouwen kan helpen.

Doordat de prijs van de cursus laag is en er honderden cursisten tegelijk de training volgen is het niet mogelijk om iedereen persoonlijk te begeleiden. Maar voor onduidelijkheden en vragen is Frank de Moei altijd bereikbaar.

Ervaringen van anderen

Zoek je op het internet naar mensen die de cursus Blijvend Zelfvertrouwen hebben gevolgd dan kom je vrijwel enkel positieve en lyrische ervaringen tegen.

Mensen geven aan dat hun leven compleet veranderd is en dat de cursus hun ogen heeft doen openen. Ook schrijven mensen dat de cursus qua prijs/kwaliteit verhouding meer dan goed is en dat de oefeningen die ervoor zorgen dat je het geleerde in de praktijk toepast bijdragen aan de vooruitgang.

Hierbij ervaringen van 2 personen die Blijvend Zelfvertrouwen hebben gevolgd:

Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen van Hetty van Iersel (46 jaar):

“Ik ben opgegroeid binnen een gezin met vier kinderen, waarvan ik de jongste ben. Mijn zussen en broer hadden thuis de overhand en ik durfde nooit echt mijn mening te geven als deze niet overeen kwam met die van hen. Dit is eigenlijk in mijn verdere leven nooit veranderd.

Ook op mijn werk hield ik mij altijd op de achtergrond. Ik merkte dat ik daardoor vaak niet lekker in mijn vel zat. Door de cursus Blijvend Zelfvertrouwen heb ik mijzelf open durven stellen en ben ik gaan inzien dat het niet eng is om mijn mening te delen. Het levert me juist veel op en ik merk dat mensen het kunnen waarderen. Ik wou dat ik de cursus eerder had gevolgd!”

Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen van Joey Smulders (30 jaar):

“Het is niet dat ik verlegen was, maar ik was een absolute twijfelaar. Iedere keuze die ik moest maken, hoe klein ook, woog ik meerdere malen af. Ik was bang voor het onbekende en toen ik na mijn opleiding op zoek moest naar een baan, merkte ik dat anderen mij ook zagen als een twijfelaar. Tijdens een sollicitatie gesprek kwam ik niet oprecht over, wat klopte, want mijn antwoorden kwamen niet overeen met de werkelijkheid. Van mijn tante kreeg ik op mijn 29e verjaardag de cursus Blijvend Zelfvertrouwen en ik ben haar er tot op de dag van vandaag dankbaar voor. Ik zie nu in dat het niet erg is om fouten te maken en dat je enkel kunt groeien door nieuwe dingen te proberen. Ik raad hierom de cursus aan, aan iedereen die wil stoppen met twijfelen en wil starten met leven!”

Voordelen van de cursus Blijvend Zelfvertrouwen:

 • De persoonlijke prestaties zullen stijgen.
 • Je bent tevreden met jezelf.
 • Je zal succesvoller worden en beter met tegenslagen kunnen omgaan.
 • Je krijgt een positievere instelling en dat zal je uitstralen waardoor je meer positieve mensen naar je toetrekt. Daarnaast worden doelen eenvoudiger bereikt.
 • Ontdek jouw eigen kracht en ben in staat jouw potentie optimaal te benutten.
 • Je ervaart rust en kalmte en weet dit in iedere situatie vast te houden.
 • De cursus is verkrijgbaar voor een ontzettend voordelig tarief. Een kleine investering met grootse gevolgen waaraan jij de rest van jouw leven wat hebt.

Wat is het resultaat van de cursus?

Zoals uit bovengenoemde opsomming blijkt, zal het resultaat van de cursus gigantisch zijn. Twijfel jij op dit moment over alles en vind jij het lastig om knopen door te hakken? Spreek je niet graag in een groot gezelschap en vind jij het lastig om jouw mening te geven wanneer dit niet overeenkomt met de mening van jouw gesprekspartner?

Na de cursus zal dit voor jou allemaal geen probleem meer zijn. Je zal met een rechte rug, zelfverzekerder en optimistischer door het leven gaan, waardoor het geluk je toe zal lachen.

Onze conclusie: Blijvend Zelfvertrouwen kopen? Ja of nee?!

Bij Fit & Gezond zijn we erg te spreken over de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei. De cursus geeft je inzichten en helpt om onzekerheden aan te pakken en om het zelfvertrouwen c.q. zelfrespect te laten groeien én dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zoals je kunt lezen zijn de ervaringen van anderen ook erg positief.

Door de oefeningen in de cursus word je gedwongen om uit jouw schulp te kruipen en hoe vaker je iets doet hoe makkelijker het wordt.

Er worden wekelijks stappen gemaakt en we hebben met meerdere mensen gesproken die beamen dat zij nu veel gemakkelijker zelfstandig beslissingen durven te nemen en hun mening hardop durven uit te spreken.

Dit heeft een positieve uitwerking op hun werk en binnen hun privéleven.  Wij raden de cursus aan, aan iedereen die zelfverzekerder door het leven wil gaan en trots op zichzelf wil zijn.

Blijvend Zelfvertrouwen kopen ? Klik hier >>>>

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel