Bioprofiel Detox Handboek review van Jesse van der Velde

0
3715

Bioprofiel Detox Handboek is hét geheim voor een mooiere huid, meer energie en gewichtsverlies.

Binnen een periode van zeven dagen reinig jij jouw lichaam van binnenuit wat zorgt voor een stralendere en fittere versie van jezelf. Naast dat alle giftige stoffen worden afgevoerd zal je ook overtollig gewicht verliezen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Wil je niet afvallen? Met het Bioprofiel Detox Handboek streef je op de eerste plaats naar een schoner lichaam. Het verliezen van overgewicht is slechts een bijkomstigheid. Heb je al een afgetraind lichaam, dan zal het afvallen minimaal zijn.

Bij Fit & Gezond zijn we altijd nieuwsgierig naar populaire, nieuwe producten die de gezondheid verbeteren. Dit maal hebben wij daarom het handboek dat inzoomt op ontgiften oftewel detoxen beoordeeld. Onze Bioprofiel Detox Handboek ervaringen lees je hieronder.

Jesse van der Velde

Jesse van der VeldeDe ontwikkelaar en schrijver van het Bioprofiel Detox Handboek Jesse van der Velde, is een personal trainer en voedings- en verjongingscoach. Kennis van het menselijk lichaam heeft hij gezien zijn achtergrond dus genoeg.

Jesse vertelt op zijn pagina echter niet veel over zichzelf. Hij vertelt voornamelijk over detoxen en waarom iedereen het op zijn tijd zou moeten doen.

Detox in het kort

Als jij jezelf regelmatig bezighoudt met gezond eten, dan heb je de term ‘detox’ waarschijnlijk al eens voorbij horen komen. Maar wat houdt deze term nu precies in?

Detox is het reinigen van het lichaam. Alle schadelijke en opgehoopte afvalstoffen die zich hebben opgestapeld worden gedurende een detox uit het lichaam verwijderd. Detoxen heeft een positieve uitwerking op zowel mannen als vrouwen.

Bioprofiel Detox Handboek aanschaffenKwaaltjes bestrijden

Veel mensen denken bij detoxen aan afvallen, maar dat dit is niet de hoofdreden waarom een detox wordt geadviseerd. Tijdens een detox loos je namelijk alle slechte, overbodige stoffen die zich in jouw lichaam hebben opgehoopt en dit heeft een positieve uitwerking op allerlei kwaaltjes, zoals:

 • Chronische obstipatie
 • Pijnlijke spieren en gewrichten
 • Energie gebrek
 • Depressieve klachten
 • Chronische huidaandoeningen

Wist je dat in negen van de tien gevallen ziekteverschijnselen worden veroorzaakt door twee basis oorzaken? Namelijk een tekort aan voedingsstoffen of de aanwezigheid van teveel toxiciteit.

Met de detox kuur van Bioprofiel Detox Handboek vul jij jouw tekorten aan en breek je alle aanwezige toxische stoffen in het lichaam af. De balans in de darmflora en jouw hormonen wordt hersteld én hierom voelt iedereen zich na deze detox kuur als herboren.

Inhoud Bioprofiel Detox Handboek

Besluit je om een detox kuur aan te gaan, dan dien je dit niet op eigen houtje te doen! Het is zeer onverstandig om jouw huidige eetpatroon abrupt te onderbreken en over te gaan op een detox periode. Dit kan namelijk hoofdpijn, rillingen, misselijkheid en koorts veroorzaken, wat een negatieve uitwerking heeft op het lichaam.

Het is belangrijk om de detox periode in te leiden en om jouw lichaam voor te bereiden op de ontgift periode. Met het Bioprofiel Detox Handboek van Jesse van der Velde doorloop je alle stappen die nodig zijn om de detox op een verantwoorde manier uit te voeren.

Bestel je het Bioprofiel Detox Handboek dan ontvang je:

Gezonde lever (e-book)

Met het Gezonde Lever boek heb je dé voorbereidingsfase in handen. Het lichaam moet eerst wennen aan de veranderingen die plaats gaan vinden en daarom is het belangrijk om deze fase te doorlopen. Gedurende deze periode eet je minder dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel, zo min mogelijk vet eten en drink je zoveel mogelijk water en kruidenthee.

Detox Opbouw (e-book)

In het Detox Opbouw boekje vind je twaalf lekkere recepten die je gemakkelijk en snel bereidt. De recepten zijn voor ieder eetmoment van de dag; ontbijt, lunch en het diner. Ook vind je naast deze recepten een aantal smaakvolle smoothie-recepten, welke perfect zijn als tussendoortje.

Het 7 daagse Bioprofiel Detox Plan

In slechts zeven dagen ontdoe je jouw lichaam van alle slechte stoffen en zal jij je energieker voelen dan ooit tevoren. Het is ook mogelijk om het programma te verkorten naar drie dagen. Deze korte reiniging zorgt voor een gezondheids-boost en is perfect voor mensen die regelmatig een detox doen. Is dit echter je eerste detox of ben je niet van plan het regelmatig te doen, dan is de zevendaagse detox aan te raden.

Detox Afbouwmethodes

Na een verfrissende detox periode is jouw lichaam weer helemaal gereset. Het is nu tijd om het lichaam weer te laten wennen aan het ‘normale’ leven. Het is wijs om dit rustig op te bouwen, anders zal het nadelige gevolgen hebben (denk aan misselijkheid en vermoeidheid). Met het Detox Afbouwmethodes boek doorsta je deze afbouwfase met de vijftien recepten die erin staan flierefluitend.

Naast deze e-boeken ontvang je ook vier coaching video’s. Deze video’s zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en de juiste mindset creëert. Naast deze coaching video’s ontvang je ook trainingsschema’s en een online workout programma.

Met het Bioprofiel Detox Handboek en de coaching video’s heb je het volledige stappenplan om verantwoord te detoxen in handen.

Voordelen van ontgiften / detox

 • Je voelt je energieker dan ooit!
 • Mooiere huid, glanzend haar.
 • Je slaapt beter.
 • Je bewustzijn wat betreft eten wordt aangescherpt.
 • Betere spijsvertering.
 • Je verliest overtollige kilo’s.

Niet goed = geld terug

Zou jij om welke reden dan ook niet tevreden zijn over dit programma, dan kun je de ontwikkelaar binnen dertig dagen na aanschaf een e-mail sturen, waarna jij jouw geld terug ontvangt.

Bioprofiel Detox Handboek aanschaffen

Conclusie

Voel jij je al een tijdje futloos, ziet je huid er wat grauw uit, heb je last van allerlei kwaaltjes en/of overgewicht? Dan raden we bij Fit & Gezond het Bioprofiel Detox Handboek van Jesse van der Velde aan. Wij zijn er net als veel wetenschappers en voedingsdeskundigen van overtuigd dat het goed is om het lichaam één- of tweemaal per jaar te reinigen en het hiermee te ontdoen van alle overbodige en opgehoopte afvalstoffen. Kortom: wil je meer energie en het beste voor jouw lichaam en geest? Detox verantwoord met het Bioprofiel Detox Handboek. Onze ervaringen zijn hartstikke positief!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel