Back to Basic Afslankplan

0
2620

Review: Terug naar de basis met dit afslankplan?

Het ‘Back to Basic Afslankplan’ is een complete handleiding welke jou door middel van gezonde, koolhydraatarme recepten helpt gewicht te verliezen.

Het dieet is zoals vele effectieve diëten een koolhydraatarm dieet, maar het focust ook op het eten van pure voedingsstoffen. Geen eten met kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen, maar eten dat moet worden gegeten zoals het bedoelt is; dat is de sleutel tot succes.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

De ontwikkelaar van het afslankplan, Carla van Schalk, geeft aan dat een gewichtsverlies van twee kilo per week haalbaar is. Dat is gezien het vermijden van koolhydraten niet verrassend, maar daarnaast beweert zij dat er na het ‘Back to basic afslankplan’ geen sprake zal zijn van het jojo-effect.

Het dieetboek bestaat niet alleen uit  recepten, maar bevat ook veel informatie en tips, welke jou helpen en ondersteunen om jouw doel te bereiken en vast te houden.

Je raadt het al! Namens Fit & Gezond heb ik  iemand gevolgd die op het punt stond te starten met dit dieet. Haar naam is Vicky van den Bruggen; zij heeft het afslankplan besteld, omdat zij graag zeven kilo wil afvallen. Ook wilde ze graag gezonder gaan leven: ‘Al het bewerkte voedsel dat we dagelijks naar binnen schuiven, met allerlei onbekende gekke E-nummers; dit kan nooit goed zijn voor een mens.’

De vier weken zijn inmiddels voorbij, alle ins- en outs zijn besproken en ik heb mijn bevindingen in het kort voor jullie samengevat.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het afslankplan bestemd ?
Inhoud Back to Basic Afslankplan

Prijs Back to basic afslankplan
Resultaat
Waarom het Back to Basic Afslankplan ?

Voor wie is het afslankplan bestemd ?

Het back to basic afslankplancis voor iedereenHet afslankplan van Carla van Schalk is bedoelt voor iedereen die op de eerste plaats gewicht wil verliezen. Wanneer je jouw streefgewicht hebt behaald is het belangrijk om de geleerde tips en informatie toe te passen op jouw eigen leven, waardoor je het behaalde resultaat blijvend kunt vasthouden.

Het dieet zal bovendien een positieve uitwerking hebben op jouw lichaam en gemoedstoestand, doordat bewerkte producten moeten worden vermeden.

Inhoud Back to Basic Afslankplan

Vicky is ontzettend enthousiast over de recepten die in het boek staan:

Een uitgebreid digitaal boek dat volstaat met healthy recepten, die ik allemaal met gemak kan bereiden! Ik ben geen chefkok, verre van zelfs, dus in het begin was ik bang dat de gerechten zouden mislukken, maar het tegendeel is waar!”

Naast de recepten staat het boek vol met tips en adviezen, waaraan zij veel heeft gehad. Een klein minpuntje:

“Er wordt aangegeven dat de adviezen, strak opgevolgd moeten worden. Als ik dit niet doe kan het jojo-effect op de proppen komen, het is dus vrij streng.”

Een voordeel is dat alle producten die nodig zijn om de recepten te bereiden, eenvoudig in de supermarkt te verkrijgen zijn. Je hebt dus geen aparte, exotische producten nodig waarnaar je op zoek moet. De recepten zijn uitgebreid, stap voor stap omschreven, waardoor de kans op falen nihil is.
Naast het digitale boek met recepten en tips & tricks ontvang je enkele extra’s.

Bonussen:

  • het averechtse effect van intensief sportenAlternatief voor fruit
  • gezonde alternatieven voor je ontbijt
  • tips om nog sneller resultaat te boeken
  • een complete lijst met gezonde producten die je volop mag eten gedurende het dieet.

Prijs Back to basic afslankplan

De prijs van het ‘Back to basic afslankplan’ is 53 euro. Gelukkig is er een actie gaande waardoor het boek nu voor 29,95 euro te verkrijgen is!

Als je besluit om het boek te bestellen tijdens deze actie ontvang je naast het digitale boek boordevol recepten en tips ook nog de tien bonus pagina’s, die jou van nog meer nuttige informatie zullen voorzien.

De prijs vinden wij bij Fit & Gezond prima. Het is betaalbaar, maar het blijft natuurlijk een digitaal boek. Vicky: “Een hogere prijs zou niet gepast zijn, want het boek staat vol met recepten, maar je zal na een aantal weken zelf creatief om moeten gaan met het verzinnen van nieuwe recepten. Het boek heeft dus een prima prijs om jou te helpen met opstarten, maar het is niet uitgebreid genoeg om er bijvoorbeeld een half jaar lang recepten uit op te doen.”

Garantie: de ontwikkelaar van het afslankplan geeft een garantie van 30 dagen. Niet tevreden of zie je geen resultaat? Stuur haar dan een e-mail en je ontvangt jouw geld terug. Hartstikke goed dus:)!

 

Resultaat

Vicky heeft vier weken lang geleefd volgens de filosofie van het ‘Back to basic afslankplan’. Ze is afgevallen, maar heeft tussendoor wel wat moeite gehad om het dieet vol te houden: “Doordat je echt op jezelf bent aangewezen, is het soms lastig om je vast te houden aan de regels en de recepten. Wanneer er ook sprake zou zijn van coaching en/of persoonlijke tips zou ik misschien beter gefocust kunnen blijven. Doordat ik een actieve baan heb, heb ik bijvoorbeeld meer voedingsstoffen nodig dan iemand die de hele dag op een bureaustoel achter zijn computer zit.”

Het resultaat van een dieetZe is tevreden met het door haar behaalde resultaat: -5 kilo. Het actieve dieetgedeelte houdt ze nu voor gezien, maar ze is van plan haar avondeten nog steeds koolhydraatarm houden. Met haar ontbijt en lunch gaat ze vanaf nu variëren: “De ene dag zal ik koolhydraten als ontbijt eten en in de lunch dan juist niet en de dag erna doe ik het andersom.” Op deze manier verwacht zij het behaalde resultaat vast te kunnen houden; en bij Fit & Gezond delen wij deze mening!

Kortom: Het ‘Back to basic afslankplan’ is dus zeker een aanrader, omdat het een duidelijk dieetboek is dat volstaat met gezonde, pure recepten welke worden aangevuld met goede tips en adviezen. Het boek is eenvoudig te lezen, doordat het in duidelijke taal is geschreven en de prijs is bovendien ook gunstig.

Waarom het Back to Basic Afslankplan ?

Bestel knop

Ik wil Vicky van den Bruggen, namens Fit & Gezond, bedanken voor haar dagelijkse updates en wij wensen haar een gezond en slank leven toe.

Ik hoop jullie hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce en Vicky van den Bruggen

P.S. Het Back to Basic Afslankplan kun je helaas niet meer bestellen. De vervanger van het Back to Basic Afslankplan is het Recepten Afslank Plan van Judith Vermeer. Te verkrijgen via deze link.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel