Alles over groene smoothies

0
3077

Het e-boek ‘Alles over groene smoothies’ is de basis voor een gezonder en energieker lichaam. Liselot Vermeer, de schrijfster van het boek, werd gedurende een ziekteperiode wanhopig en besloot veranderingen aan te brengen in haar voedingspatroon.

Tijdens haar zoektocht naar de oplossing voor een gezonder en beter functionerend lichaam, stuitte ze op een eenvoudig voedingsgeheim. Ze besloot de theorie van het geheim toe te passen en wat bleek? Haar auto-immune aandoening, waarmee zij al sinds haar 17e kampte, keerde volledig om!

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Ze ging aan de slag met het aanpassen en perfectioneren van deze doorbraak, zodat het door meerdere mensen zou kunnen worden gebruikt en voor fantastische resultaten zou zorgen.

Het resultaat is het boek ‘Alles over groene smoothies’. Doordat dit dieet voor veel mensen hun leven totaal heeft veranderd konden we bij Fit & Gezond niet anders dan ons erin verdiepen en een review schrijven. Hieronder lees je onze bevindingen.

Alles over groene smoothies is geschikt voor iedereen

Als je alles uit jouw leven wilt halen heb je voldoende energie nodig. Ben je moe, lusteloos of heb je last van overgewicht dan zal je de dag met moeite doorkomen.

Met het drinken van groene smoothies zal er een wereld voor je opengaan. Je zal afvallen, minder last hebben van vreetbuiten en je spijsvertering zal veel beter op gang komen. Jouw energielevel zal stijgen, waardoor je meer fysieke kracht en een beter uithoudingsvermogen krijgt.

Het boek ‘Alles over groene smoothies’ is dan ook geschikt voor iedereen! We hebben allemaal baat bij het innemen van voldoende vitamines en mineralen en we willen ten slotte allemaal het optimale uit onze dag halen.

Alles over groene smoothies website

Waar bestaat een groene smoothie uit

De groene smoothie dankt zijn naam niet alleen aan zijn groene kleurtje. Iedere groene smoothie moet namelijk groentes bevatten. Deze groene vitamine bommetjes maak je eenvoudig door bladgroenten, fruit en water te mixen in een blender. Ze zijn de perfecte aanvulling op jouw dagelijkse voedingspatroon, vanwege de vitamines, mineralen en antioxidanten die ze bevatten.

De inhoud van ‘Alles over groene smoothies’

Bij het bestellen van het e-boek ‘alles over groene smoothies’ heb je de keuze uit twee verschillende pakketten; zilver en goud.

Het zilveren pakket

– Het e-boek ‘Alles over groene smoothies’. In dit boek vind je circa 100 groene smoothie recepten en veel handige tips over het drinken van deze smoothies.
– Het e-book ’50 gezonde fruit smoothies’. Een boek met 50 smoothie recepten op basis van alleen fruit.

Het gouden pakket

– Net als bij het zilveren pakket ontvang je de boeken: ‘Alles over groene smoothies’ en ’50 gezonde fruit smoothies’.
– Een dieet schema: een handig schema, welke je aan kan passen aan jouw persoonlijke situatie. Wil je veel afvallen? Bij dit schema ontvang je ook informatie over hoe je dit het beste aan kunt pakken.
– E-book ‘Afslanken met fruit smoothies’: een boek waarin uitgebreid wordt ingegaan op het positieve effect van het drinken van fruit smoothies. Hierin vind je ook extra fruit smoothie recepten, zodat jij eindeloos kunt variëren.

De bonus: Het Ultieme Afslank Programma

Op het moment is er een actie, waardoor je naast het basis pakket dat jij kiest een maand gratis het Ultieme Afslank Programma t.w.v. 19,95 euro mag proberen.

Dit programma bestaat uit een collectie waardevolle video’s die boordevol tips zitten om eenvoudig en snel af te vallen. Daarnaast bevatten de video’s ook veel sportoefeningen en tips op het gebied van gezonde voeding.

Wil jij jouw voedingspatroon rigoureus omgooien, dan zijn deze video’s ideaal. Wil jij alleen de eerste maand meedoen, vergeet dan niet tijdig het abonnement van de video’s stop te zetten.

De prijs van het e-book ‘Alles over groene smoothies’

De zilveren variant kost eenmalig 19,95 euro en de gouden variant kost 29,95 euro. Wil jij ook gebruik maken van het Ultieme Afslank Programma, dan dien je maandelijks een bedrag van 19,95 euro te betalen. Je sluit hiervoor een abonnement af. Op het moment is er een actie waardoor de eerste maand gratis is.

Bij Fit & Gezond vinden wij de prijzen voor de basis pakketten prima, omdat je veel nuttige informatie ontvangt. De prijs van het Ultieme Afslank Plan, vinden wij aan de hoge kant. Onze tip: bekijk de eerste maand gratis de video’s en besluit hierna of het maandelijks een bedrag van 19,95 euro waard is.

Niet goed = geld terug

Liselot Vermeer geeft een garantie van 60 dagen op haar producten. Ben jij niet tevreden over het e-book ‘Alles over groene smoothies’? Stuur haar een e-mail en je ontvangt direct jouw geld terug. Een fijne gedachte!

Alles over groene smoothies testen

Alles over groene smoothies ervaring

Bij Fit & Gezond zijn wij te spreken over het groene smoothies boek. Uit eerdere onderzoeken hebben wij al ervaren dat het drinken van groene smoothies een positief effect heeft op het lichaam. Doordat je alle vitamines binnenkrijgt die je nodig hebt voel je je energieker en je hebt minder de neiging om tussendoor te snacken doordat je een vol gevoel hebt. Dit zorgt i.c.m. een beter werkende spijsvertering en een hoger energielevel gegarandeerd voor gewichtsverlies.

Wat is het resultaat ?

De groene smoothies zijn ideaal voor:

  • Het verliezen van gewicht.
  • Het krijgen van meer energie
  • Het binnenkrijgen van de dagelijkse aanbevolen hoeveel groenten en fruit
  • Een gezonder lichaam en een betere weerstand
  • Mensen die op een eenvoudige manier een gezondere levensstijl willen.

Conclusie: wij raden het e-book ‘Alles over groene smoothies’ aan, als je gezonder en energieker door het leven wilt gaan. Wil jij van de overtollige kilo’s af, een betere weerstand en een stralende huid? Ook dan is het drinken van groene smoothies een goed idee!

Alles over groene smoothies website

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel