Allerhande box

0
2490

Albert Heijn’s maaltijdbox

De Allerhande box is de welbekende box van supermarktketen Albert Heijn. Bij Albert Heijn is het al geruime tijd mogelijk om online eten te bestellen. Op de website klik je de producten aan die jij wilt ontvangen en een bezorger komt jouw bestelling keurig thuis afleveren.

Het is dan ook logisch dat Albert Heijn in 2015 besloot om ook in te spelen op de rage van de maaltijdboxen. Op dit moment wordt de Allerhande box gezien als één van de grootste concurrenten van HelloFresh. Met de grote groep vaste klanten en het tijdschrift Allerhande is het voor de supermarktketen eenvoudig om haar maaltijdbox onder de aandacht te brengen. Daarnaast is een groot pluspunt dat AH haar boxen relatief goedkoop kan aanbieden, want alle producten kopen zij natuurlijk groot in omdat zij deze standaard in het assortiment hebben.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Bij Fit & Gezond zijn we onlangs begonnen met het reviewen van de verschillende maaltijdboxen, deze week zijn onze ervaringen met de Allerhande Box aan de beurt.

De Allerhande box bestellen & bezorgen

Op de website van de Albert Heijn kun je eenvoudig en snel jouw Allerhande Box bestellen. Er is één soort box beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen; de tweepersoonsbox en de vierpersoonsbox. Beide boxen bevatten alle ingrediënten voor drie maaltijden. Houd er rekening mee dat je jouw bestelling minstens vier dagen voor de leveringsdatum dient door te geven.

Heb je nog andere boodschappen nodig dan is het mogelijk om deze aan jouw bestelling toe te voegen, zodat alles in één keer wordt thuisbezorgd. Dit is meteen één van de voordelen die de Albert Heijn maaltijdbox biedt ten opzichte van de andere maaltijdbox aanbieders.

De bezorgdatum kies je gemakkelijk wanneer je jouw bestelling definitief wilt plaatsen. Het is ook mogelijk om de box af te halen bij een AH pickup punt of in de winkel. De bezorgkosten voor een maaltijdbox zijn gratis en je dient pas te betalen wanneer je de box ontvangt of ophaalt. Dit vinden we bij Fit & Gezond een groot voordeel, zo gaat het online bestellen nog sneller.

http://kliks.affiliate4you.nl/37352/9919/?linkinfo=

De Allerhande maaltijdboxen

De Albert Heijn heeft in vergelijking met de andere aanbieders weinig keus. Er is één soort box en deze is verkrijgbaar voor twee of vier personen. De box bevat recepten voor drie maaltijden. Het is niet mogelijk om voor een vegetarische box te kiezen of om de maaltijden te wisselen. What you see is what you get zullen we maar zeggen.

Een vegetarische box is tot noch toe geen optie. 

De maaltijdbox bevat recepten met vlees, kip en vis. Zo nu en dan zit er ook een vegetarisch gerecht in. Op de website van de AH kun je het menu voor de daaropvolgende week inzien, zodat je aan de hand daarvan een bestelling kunt plaatsen. Alle gerechten zijn makkelijk te bereiden, ze staan binnen drie minuten op tafel.

Het lidmaatschap van de Albert Heijn Maaltijdbox

Via de website van AH bestel je eenvoudig losse maaltijdboxen, je zit dus niet vast aan een abonnement. Ben je enthousiast over de Allerhande Box en wil je niet iedere week op de website jouw bestelling doorgeven dan kun je je online aanmelden voor de ‘planner’.

Met de planner kun je eenvoudig de data aanklikken waarop jij een box wenst te ontvangen. Wil je wekelijks, om de week of zo nu en dan een box, dan is dit met de overzichtelijke kalender in een mum van tijd gepiept. Komt de door jou geselecteerde datum onverwacht niet uit, dan haal jij de datum weer uit het overzicht. Je dient er wel rekening mee te houden dat je minstens vier dagen van tevoren afmeldt.

De prijs van de Allerhande maaltijdbox

  • De tweepersoons-maaltijdbox       : 35 euro
  • De vierpersoons-maaltijdbox         : 49 euro

De bezorgkosten zijn bij de Allerhande Box gratis en qua prijs zijn de maaltijdboxen goed betaalbaar.

De bezorg- en levertijden

Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kies je zelf de datum waarop je jouw box wilt laten bezorgen. Tevens dien je zelf een tijdvak te selecteren, wat een enorm pluspunt is, zo weet je zeker dat je thuis bent om de boodschappen in ontvangst te nemen. De uiteindelijk bezorgtijd kan door drukte ietwat afwijken, maar over het algemeen zit de Albert Heijn er nooit ver naast. De AH bezorgt tussen 07:00 uur en 22:30 uur.

De box betaal je aan de bezorger door middel van pinnen.

De box zelf ophalen

Mocht je het handiger vinden om de box zelf op te halen dan is dit mogelijk bij één van de AH pickup punten of bij jouw dichtstbijzijnde Albert Heijn winkel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling dien je door te geven waar en wanneer je de box wenst op te halen.

De box betaal je aan de medewerker van het door jou gekozen Albert Heijn filiaal/pickup punt.

De voordelen van de Allerhande Box:

  • Bestel naast de Allerhande Box eenvoudig jouw andere boodschappen online.
  • De bezorgkosten zijn gratis.
  • De box is in verhouding met andere boxen scherp geprijsd.
  • Je kunt eenvoudig losse boxen bestellen (geen abonnement nodig).
  • Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden.

De minpunten van de Allerhande Box:

  • Er is maar één soort box verkrijgbaar, enkel vegetarisch is bijvoorbeeld niet mogelijk.
  • De box bevat in vergelijking met andere boxen weinig biologische of verse producten uit de regio. Het pakket bevat met name producten die je ook bij AH in de winkel vindt.
  • Ben je op een dieet of wil je graag weten wat je allemaal binnenkrijgt, dan zijn de recepten van de AH box ook minder geschikt. De maaltijden bevatten regelmatig redelijke porties pasta en aardappelen en er wordt weinig extra informatie verstrekt.

Ervaringen Allerhande box; Onze conclusie

Bij Fit & Gezond zijn we te spreken over de Albert Heijn maaltijdbox. De Allerhande box die wij hebben getest bevatte drie smaakvolle gerechten die inderdaad een korte bereidingstijd hadden. Echter viel ons wel op dat er voor de mensen die allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen weinig informatie wordt verstrekt. Zij worden verwezen naar de website, maar dat is natuurlijk een tikkeltje omslachtig.

Verder vinden wij het jammer dat het niet mogelijk is om uit meerdere boxen te kiezen. Is er namelijk één gerecht in de aankomende box die je niet ziet zitten, dan laat je de box niet komen. Ben je vegetarisch dan kun je bij de AH qua maaltijdboxen helemaal niet terecht. Wat ons betreft zou de AH er dus goed aandoen om meer variatie aan te brengen. Daarnaast vinden wij het een minpuntje dat er weinig biologische en verantwoorde producten in de box zitten.

De goede bezorgtijden, de gunstige prijs en het gemak waarmee je losse bestellingen kunt plaatsen zijn daarentegen wel uitstekend.

Kortom: bij Fit & Gezond raden wij de Allerhande Box aan, wanneer je een goed geprijsde maaltijdbox wilt ontvangen die eenvoudig te bereiden recepten bevat.

http://kliks.affiliate4you.nl/37352/9919/?linkinfo=

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel