Afvalboeken top 10

Op zoek naar afvalboeken voor 2018? Hierbij de ideale lijst van Fit&Gezond. Wij hebben erg veel ervaring met verschillende afval boeken en hebben de beste voor jou op een rijtje gezet!

Wie hulp nodig heeft om gewicht te verliezen, kan er natuurlijk voor kiezen om een diëtiste te bezoeken en eventueel zelfs een personal trainer in de arm te nemen. Toch zijn dit soort dure maatregelen voor gewichtsverlies zeker niet altijd nodig, want er zijn ook veel afval boeken die je kunt gebruiken om af te vallen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Op deze pagina beschrijven we de tien beste afvalboeken van dit moment. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies welk afslank boek je moet gebruiken om gewicht te verliezen.

Welk afval boek kies jij ?

koolhydraatarme afvalboeken

1: Het 7×7 Afslank Receptenboek

Het 7×7 Afslank Receptenboek is geschreven door Jasper Alblas. Het boek is geheel gericht op het volgen van een koolhydraatarm dieet, ofwel een dieet met zo min mogelijk ongezonde koolhydraten. In het boek krijg je gezonde en lekkere koolhydraatarme recepten, maar lees je ook hoe koolhydraten jouw lichaam kunnen beperken bij het afvallen. Met deze informatie krijg je alle handvatten om voor altijd gezond te blijven eten, zodat je geen last krijgt van het algemeen bekende jojo-effect van diëten.

7x7 Afslank Receptenboek

2: Simpel Slank

Simpel Slank is geschreven door Bernard Favier. Met dit dieetboek honger je jezelf niet uit, maar reset je jouw hongerhormoon en stimuleer je juist de afslankhormonen in je lichaam. Dit betekent dat je snel af kunt vallen, zonder hier al te veel moeite voor te moeten doen. Je krijgt gezonde recepten in het boek, maar je leest bijvoorbeeld ook welke vitamines je slank en gelukkig maken en hoe en waarom het vet rond je buik zich precies vormt.

Simpel Slank

Paleo afval boeken

3. 101 Paleo recepten kookpakket

Een ander goed afslank boek is het 101 Paleo Receptenboek. In dit boek staan 101 recepten die gebaseerd zijn op het bekende Paleo dieet, voor ieder moment van de dag. In het boek staan gezonde Paleo ontbijtjes, maar ook goede lunches die binnen het Paleo dieet passen, gezonde avondmaaltijden binnen het bekende dieet en lekkere Paleo tussendoortjes. Ben je overtuigd van het succes van het Paleo dieet, maar weet je niet zo goed hoe je volgens dit dieet moet eten? Dan biedt dit boek je alle inspiratie om het dieet gevarieerd te kunnen volgen.

101 Paleo recepten

4: Paleo Budget

Door het Paleo dieet te volgen, ga je weer helemaal terug naar de basis. Je eet geen bewerkte voedingsmiddelen, maar probeert enkel onbewerkte voedingsmiddelen te eten om snel en verantwoord af te vallen. Veel mensen denken dat het volgen van het Paleo dieet duur is, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Het Paleo Budget boek vertelt je hoe je dit dieet kunt volgen, zonder dat je er veel geld voor hoeft te betalen. Gebruik je dit boek om het dieet te volgen, dan val je snel en verantwoord af zonder een grote investering te maken om je leven te veranderen.

Paleo Budget

Afvalboeken in combinatie met sport

5: Fitchef

Op nummer vijf van onze afslankboeken staat het boek Fitchef. Dit boek leert je op een bewuste en verantwoorde manier naar jouw doel toe te werken. Het uitgangspunt van het boek is dat verandering niet met een dag komt, maar even kan duren. Het boek is niet saai en tijdrovend, maar geeft je wel meer tijd om jezelf te veranderen. Dit maakt het boek uitermate geschikt voor mensen die af willen vallen, maar dit niet te drastisch willen doen.

Fitchef

6: Killerbody Motivation

Wil jij een echte killerbody? Dan kun je het boek Killerbody Motivation van Fajah Lourens lezen om optimaal te trainen en te eten voor een geweldig figuur. Met dit boek creëer je binnen slechts twaalf weken tijd jouw eigen killerbody, als je alle tips en adviezen in het boek maar ter harte neemt. Positief punt van het boek: gebruik je het boek op de juiste manier, dan heb je geen last van het jojo-effect. Dit betekent dat je niet alleen slank bent als je het boek leest, maar ook hierna een mooi lichaam blijft houden.

Killerbody Motivation

7: Killerbody 2

Killerbody 2 is het vervolg op Killerbody Motivation, ook van auteur en bekende Nederlander Fajah Lourens. Schaf je dit boek aan, dan krijg je maar liefst 100 gezonde recepten die je snel op tafel kunt zetten. Alle recepten passen binnen het Killerbody Afslankprogramma van Fajah Lourens en bieden je de juiste handvatten om binnen een paar maanden tijd een killerbody te krijgen. Ook biedt het boek handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes om sneller jouw perfecte killerbody te krijgen.

Killerbody 2

Afvalboeken met gevarieerde gerechten en recepten

8: Eet als een Expert

Het achtste afvalboek in deze top 10 met afslankboeken is het boek Eet als een Expert. Dit boek bevat informatie over gezonde voeding en legt je bijvoorbeeld uit welke voeding gezond is en waarom. Door dit boek te lezen, leer je bewuster om te gaan met eten en wordt het gemakkelijker om gezonde keuzes te maken. Niet alleen bij het bereiden van de avondmaaltijd, maar ook bij het klaarmaken van het ontbijt, de lunch en verschillende tussendoortjes. Een toegankelijk boek, dat je kunt gebruiken om je eetpatroon net wat gezonder te maken en op deze manier gewicht te verliezen. Lees je dit boek goed en blijf je de informatie in het boek in je achterhoofd houden bij het verzamelen van de boodschappen en het klaarmaken van je maaltijden, dan heb je geen last van het jojo-effect.

Eet als een expert

9: De Afslank Receptenbijbel

Veel mensen willen wel gewicht verliezen, maar hebben geen zin om een streng dieet te volgen. Gebruik je de Afslank Receptenbijbel om af te vallen, dan verlies je gewicht op een laagdrempelige manier. Je mag gewoon koolhydraten eten (al vermijd je bepaalde koolhydraten wel zo veel mogelijk) en je hoeft geen calorieën te tellen. Het boek geeft je alle handvatten om op een toegankelijke manier gezonder te eten, zodat je zonder al te veel moeite af kunt vallen.

Afslank Receptenbijbel

10: Het Grote Zonder Pakjes en Zakjes Kookboek

Zoals de naam van dit afval boek al verklapt, leer je met dit boek hoe je zonder kant-en-klare pakjes en zakjes moet koken. Het Grote Zonder Pakjes en Zakjes Kookboek geeft je alle handvatten om gezond te kunnen eten en op deze manier af te vallen, maar dan zonder ongezonde kant-en-klare ingrediënten te gebruiken. Van originele recepten die je kunt koken voor bijzondere gelegenheden tot standaard maaltijden voor doordeweeks: je vindt ze allemaal in dit boek.

Grote Zonder Pakjes en Zakjes kookboek

Conclusie

Om het beste afslank boek te kiezen dat bij jou past, moet je een duidelijk doel stellen. Wil je bijvoorbeeld zichtbaar en drastisch afvallen? Wil je gezonder leven of wil je slechts enkele kilo’s kwijt? Houdt ook rekening met jouw levensstijl. Het is bijvoorbeeld belangrijk om mee te nemen of je wel of niet intensief sport.

Een afvalboek kopen is een betaalbaar alternatief om jouw persoonlijke doelstelling te halen. Discipline is wel een vereiste. Je moet een gezond eetpatroon ontwikkelen die je dagelijks volgt.

Wij hopen je met de bovenstaande lijst een stapje in de goede richting te geven.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel