De Afslankoplossing van Diana Verbeek

0
2642

De Afslankoplossing van Diana Verbeek om slanker te worden; veel van ons willen het, maar hoe pak je het efficiënt aan? Afvallen kan op verschillende manieren en er zijn dan ook veel diëten op de markt die claimen de methode te hebben ontwikkeld om snel gewicht te verliezen.

Koolhydraatarm, suikervrij of een sapkuur waarmee je direct het lichaam ontgift, zijn slechts enkele voorbeelden van populaire dieetvormen.  Maar welk dieet past het beste bij jou? Welk dieet gaat jou helpen definitief af te slanken?

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Volgens Diana Verbeek, de auteur van het boek De Afslankoplossing, is haar methode zoals de naam al doet vermoeden de absolute oplossing. Bij Fit & Gezond willen we dit graag geloven, maar omdat we het eerst zelf willen ondervinden, hebben we de methode van Diana Verbeek onder de loep genomen.

Benieuwd naar onze De Afslankoplossing ervaringen? In deze review lees je er alles over.

De Afslankoplossing kopen

Diana Verbeek

De ontwikkelaar en auteur van De Afslankoplossing is Diana Verbeek, aldus de verkooppagina van de Afslankoplossing. Op andere websites komen we echter regelmatig de naam Marijke Helswieg tegen, welke ook met haar naam in de algemene voorwaarden vermeld staat. Het lijkt er hierom op dat er een overname heeft plaatsgenomen.

Diana Verbeek geeft op haar salespagina aan dat zij vanaf haar 18e begon aan te komen, terwijl zij precies hetzelfde at als voorheen. Toen ze op een bepaald moment 15 kilo overgewicht had en haar zelfvertrouwen totaal was verloren, besloot ze dat de maat vol was.

Ze verdiepte zich in allerlei diëten en probeerde deze uit. Ze bestelde zelfs via een Tellsell reclame op televisie een buikspierapparaat waarmee ze in no-time weer een strakke buik zou creëren. Niets bleek te werken. Tot ze op een dag besefte dat er iets moest veranderen.

Zou ze telkens dezelfde soort diëten proberen, dan zou het resultaat gelijk blijven. Ze verdiepte zich in diverse methodes, probeerde deze uit, en vond uiteindelijk een methode waarmee de kilo’s ervan af vlogen.

Het maakte haar zo enthousiast dat ze zich totaal op het afslanken stortte. Lezingen, informatiedagen en boeken over sport en voeding nam ze tot zich. Het gevolg? Diana vond de sleutel tot succes.

Voor wie is De Afslankmethode bestemd?

De Afslankmethode is bestemd voor iedereen die gewicht wil verliezen. Diana Verbeek richt zich vooral op de mensen die al meerdere diëten hebben geprobeerd, maar die op de lange termijn telkens worden teleurgesteld.

De auteur van De Afslankmethode geeft aan in het verleden ook last te hebben gehad van overgewicht. Zij weet dus als geen ander hoe het is de strijd aan te gaan met overtollige kilo’s. Wil je graag gewicht verliezen, maar vind je het verschrikkelijk jezelf te moeten uithongeren? De Afslankoplossing focust zich niet op het eten van zo min mogelijk voeding, maar op het versnellen van de stofwisseling.

De inhoud van De Afslankoplossing

Wanneer je De Afslankoplossing van Diana Verbeek bestelt, ontvang je een zeer uitgebreid pakket. Op de eerste plaats ontvang je natuurlijk het boek De Afslankoplossing. In deze reader vind je veel informatie omtrent diverse voedingsmiddelen en de werking ervan op het menselijk lichaam. Dit kan voor veel mensen een eyeopener zijn, omdat sommige voedingsmiddelen als gezond worden beschouwd, terwijl zij in de praktijk een negatieve uitwerking hebben op het gewicht.

Daarnaast vind je in het ebook veel tips waarmee je jouw stofwisseling blijvend kunt versnellen. Dit laatste is ook meteen de kern van De Afslankoplossing. Het eten van de juiste voeding is vanzelfsprekend belangrijk, maar het versnellen van de stofwisseling is cruciaal. De stofwisseling versnellen gaat op diverse manieren. Zo dien je onder andere kleine porties op de juiste tijden te eten. De manieren om de stofwisseling te versnellen zijn niet ingewikkeld, je moet enkel weten hoe.

Bonussen van De Afslankoplossing

Naast het e-book De Afslankoplossing ontvang je maar liefst zeven bonussen:

  • Bonus 1: Het Stappenplan. Met het stappenplan kun je direct beginnen met het in de praktijk brengen van De Afslankoplossing.
  • Bonus 2: 75 vet verbrandende maaltijden. Het verzinnen van verantwoorde, smaakvolle maaltijden die bijdragen aan het versnellen van de stofwisseling lijkt misschien lastig, maar niet met dit receptenboekje.
  • Bonus 3: Kettlebell oefeningen. Creëer je spiermassa dan zal je ook in rust vet verbranden. Met de kettlebell oefeningen wordt het ontwikkelen van spiermassa eenvoudig en alles behalve zwaar of saai.
  • Bonus 4: Koken met Marijke. Een leuk e-book welke je verschillende kooktechnieken laat zien en alternatieven biedt voor veel gebruikte, ongezonde ingrediënten.
  • Bonus 5: De boodschappenlijst.
  • Bonus 6: Koolhydraatarme Paleo Recepten. Deze zesde bonus vinden we bij Fit & Gezond ietwat gek, omdat er in De Afslankoplossing helemaal niet wordt gefocust op het eten van koolhydraatarm eten. Sterker nog, er wordt juist aangegeven dat het lichaam koolhydraten nodig heeft om goed te kunnen presteren.
  • Bonus 7: 15 Groene Smoothies. Geen bijzondere bonus, omdat je dit e-book vrijwel overal gratis kunt ontvangen, in ruil voor je e-mailadres, maar mocht je er nog niet bekend mee zijn, dan is het een leuke aanvulling.

Afslankoplossing ervaringen van anderen

Op het internet komen we slechts een aantal ervaringen tegen van mensen die De Afslankoplossing hebben geprobeerd. Deze berichten allen zijn positief.

Mensen geven aan dat ze met De Afslankoplossing normaal konden eten, waardoor ze gedurende de dag geen last hadden van een hongerig gevoel. De methode volhouden, was daardoor niet moeilijk en bovendien verloren zij snel gewicht, wat ervoor zorgde dat de motivatie hoog bleef.

Conclusie:Het Afslankoplossing ebook kopen of niet?

Bij Fit & Gezond zijn we te spreken over De Afslankoplossing van Diana Verbeek. Het boek is in een heldere taal geschreven en heeft een duidelijk opbouw waardoor het gemakkelijk weg leest.

De kern van de methode bevalt ons, omdat het een bewezen techniek is die ook door sporters wordt toegepast. Met een aantal relatief eenvoudige trucs op het gebied van voeding en beweging, kun jij jouw stofwisseling versnellen waardoor je in een korte tijd veel gewicht verliest.

Doordat je de juiste voeding c.q. traag opneembare voedingstoffen nuttigt heb je gedurende de dag geen last van een hongerig gevoel, waardoor de kans op ongecontroleerde eetbuien aanzienlijk wordt verkleind.

Wil je graag gewicht verliezen, maar heb je geen zin om bepaalde voedingsstoffen zoals koolhydraten te vermijden? Vind je het vervelend om het gevoel te hebben op dieet te zijn? Dan is De Afslankoplossing van Diana Verbeek wellicht wat voor jou.

De Afslankoplossing kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel