Afslank Receptenbijbel. Onze onafhankelijke review met tips, tops en ervaringen!

4
9688

De Afslank receptenbijbel ; de handleiding voor een gezonder en strakker lichaam. De ‘afslankreceptenbijbel’, dat klinkt bijna magisch, dus mijn interesse was snel gewekt. De ontwikkelaar van deze bijbel, Oscar Helm, belooft een strakke en platte buik, een gladde huid en een gezonde, energieke uitstraling.

Zijn dieet is volgens hem zo succesvol, omdat je op een snelle en makkelijke manier kunt afvallen zonder dat je daarbij calorieën hoeft te tellen of koolhydraten uit je voedingspatroon dient te schrappen.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Deze manier van diëten is makkelijk op te nemen in jouw manier van leven, waardoor het eenvoudig vol te houden is. Je raadt het al; de receptenbijbel heb ik besteld, waarna ik een aantal dagen heb geleefd volgens deze handleiding. Bekijk hieronder mijn ervaringen.

Bestellen Afslank Receptenbijbel

Wat bespreken we in deze review ?

Oscar Helm
Voor wie is de afslankbijbel bestemd ?
Inhoud afslank receptenbijbel
Voordelen afslank receptenbijbel
Afslank receptenbijbel ervaring
Waarom afslank receptenbijbel ?

Oscar Helm – HappyHealthy

De auteur van de Recepten Afslankbijbel is Oscar Helm. Ook bekend van het afslankboek Vet Verbrand Geheimen. Zowel de Afslankbijbel als Vet Verbrand Geheimen is ontwikkeld door de uitgeverij HappyHealthy. Deze uitgeverij is gespecialiseerd in digitale producten die zich veelal richten op ‘Gezondheid’ en ‘Afvallen’.

Naast de e-books heeft Happyhealthy ook een uitgebreide website waar wekelijks talloze artikelen worden geplaatst omtrent gezondheid. Qua ervaringen en verhalen komt Happyhealthy eigenlijk alleen maar positief in het nieuws. Ze leveren kwalitatieve informatie waar de lezer écht iets aan heeft!

Onze persoonlijke ervaringen met Happyhealthy zijn ook goed. Het staat bekend als een betrouwbare en loyale uitgeverij. Negatieve recensies zijn er dan ook niet te vinden.

Voor wie is de afslankbijbel bestemd ?

De ‘receptenbijbel’ is bedoelt voor iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wil afvallen zonder daarbij het ik-zit-op-een-streng-dieet-gevoel te hebben.

Het is de bedoeling dat je jouw ontbijt en lunch laat bestaan uit fruit, het liefst rood fruit, groenten en havermout op basis van water of sojamelk.

Veel vers fruit

Je lichaam wordt door al deze vitamines en granen goed gereinigd waardoor je stofwisseling goed op gang komt. In de avond kook je een gezonde maaltijd welke grotendeels bestaat uit vis of mager vlees en groenten. Daarbij eet je bijvoorbeeld volkoren of zilvervlies rijst en je drinkt gedurende de hele dag veel water of thee zonder suiker.

Alle recepten zijn giga-gezond. De Afslank Receptenbijbel geeft een heerlijke gezondheidsinjectie aan jouw lichaam door je lichaam compleet te reinigen. Wanneer je kampt met overgewicht zul je in een gestaag tempo overtollig vet verliezen.

Daarnaast zijn de recepten van de Afslank Receptenbijbel ook nuttig voor degene die gezonder wil leven. Afvallen is dus niet per se een vereiste!
Bestellen Afslank Receptenbijbel

Inhoud afslank receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel bevat grotendeels gezonde recepten en gerechten. De hoeveelheid van de recepten is groot en erg divers. Hierdoor haal je een boek in huis waarmee je de komende jaren genoeg inspiratie hebt om lekker en gezond te koken.

Naast de receptenbijbel zelf, die boordevol handige tips en recepten staat, ontvang je ook enkele bonussen:

 • dag- en weekmenu’s + boodschappenlijstjesVeel extra's
 • een boek met recepten van 10 gezonde toetjes (kijk, dat zien we graag)
 • een boek met 30 gezonde tussendoortjes
 • een boek met tips over hoe jij jouw gezonde lichaam kunt behouden (wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt)
 • het ultieme afslankprogramma: waardevolle video’s bomvol tips en oefeningen, waarmee jij nog sneller het gewenste resultaat kunt bereiken en kunt vasthouden. Dit vind ik een zeer waardevolle toevoeging. Er worden ook nieuwe video’s toegevoegd, zodat je kunt blijven variëren en jezelf kunt blijven uitdagen.

Zoals je in de bovenstaande informatie kunt zien haal je met de Afslank Receptenbijbel niet alleen recepten in huis. Je ontvangt letterlijk een ‘bijbel’ met veel informatie omtrent gezonder leven en afvallen. Want dit is namelijk meer dan alleen je voedingspatroon aanpassen.

* Garantie: de ontwikkelaar, Oscar Helm, geeft een garantie van een maand. Mocht je niet blij zijn, de gerechten niet te eten vinden of geen enkele veranderingen waarnemen dan stuur je hem eenvoudig een mailtje waarin je jezelf afmeld.

Voordelen van de Afslank Receptenbijbel:

 • Het boek is zowel in digitale als fysieke versie te downloaden en/of bestellen.
 • De informatie bestaat uit meer dan alleen recepten. Oscar Helm biedt je meerdere tips en adviezen.
 • De recepten zijn betaalbaar en makkelijk klaar te maken.
 • Resultaat zul je zeker boeken, met de juiste instelling, motivatie en discipline.
 • Het boek is ontwikkeld door uitgevers met jarenlange ervaring omtrent gezondheid en afvallen.
 • De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.
 • De recepten zijn erg divers.
  Bestellen Afslank Receptenbijbel

Afslank receptenbijbel ervaring

Een kleine week (5 dagen) heb ik geleefd volgens de ‘afslankbijbel’. Meerdere recepten zijn door mij getest en ik heb ervaren hoe het is om in de ochtend en de middag jezelf vol te stouwen met fruit en havermout.Veel havermout

De dagen zijn mij enorm meegevallen, ik had er geen idee van dat je een vol gevoel zou kunnen krijgen van fruit en havermout (ik ben een groot broodliefhebber). Op dag 2 merkte ik al direct dat mijn darmen ontzettend hard aan het werk waren, ze rommelde en ik moest (sorry voor de info:)) meerdere malen naar het toilet.

Het was duidelijk dat ze een grote schoonmaak aan het houden waren. In de avond at ik vis, een flinke zak gewokte groenten met daarbij wat rijst; in combinatie met de kruiden die in het recept vermeld stonden smaakte het meer dan prima en ik had een vriendin op bezoek die de maaltijd ook heerlijk vond. Ditzelfde geldt voor alle maaltijden die ik de dagen erna heb genuttigd.

In de ‘bijbel’ wordt ook aangegeven dat het belangrijk is om te blijven bewegen door bijvoorbeeld een stukje te gaan joggen, dit afgewisseld met wandelen. Hierdoor bouw je vanzelfsprekend conditie op en je lichaam gaat nog harder werken. Daarnaast geeft de ontwikkelaar aan dat het belangrijk is om krachttraining te doen, want je spieren blijven actief ook wanneer je niet sport. In combinatie met het gezonde eten kan ik mij voorstellen dat je als een speer gaat afvallen.

Eventueel resultaat van Afslank receptenbijbelDoordat je zoveel fruit mag blijven eten als je wilt en er een handig boekje bij zit met verantwoorde tussendoortjes heb ik weinig last van het honger gevoel. Na vijf dagen is mijn ietwat opgeblazen buik al een stuk platter dus ik kan me voorstellen dat je na een aantal weken grootse resultaten zult boeken.

Verboden tijdens paleo dieetIk ben van mening dat, wanneer je jouw streefgewicht hebt bereikt, deze manier van leven vol te houden is: leef 2 dagen volgens dit dieet en houd op dag 3 een rustdag door maaltijden te eten die wellicht wat minder gezond zijn (ik zeg nadrukkelijk wat minder, ga niet ontbijten, middag- en avondeten bij Mac Donalds).

Kortom: onze ervaringen zijn goed! Ik raad de Afslank Receptenbijbel aan voor iedereen die op een eenvoudige en gezonde manier wil afvallen. De recepten zijn variërend, eenvoudig om te maken en je zult snel resultaat boeken. Ik wil hierbij wel nadrukkelijk vermelden dat de juiste motivatie en discipline vereist is. Je zult je levensstijl dus lichtelijk moeten aanpassen om daadwerkelijk resultaat te boeken.

Het is een kwestie van volhouden. Na enkele dagen raak je gewend aan de recepten en voel je je duidelijk een stuk gezonder. Houd dit dus vol voor langere tijd en je zult zeker resultaat boeken.

Een minpuntje: op de langere termijn is het lastig om als ontbijt en avondeten alleen groenten en fruit te eten, want je hebt op actieve dagen gewoon net wat meer bodem nodig om goed te blijven functioneren.

Daarnaast is er geen coach of iets soortgelijks aanwezig waardoor het allemaal op jezelf aankomt, dit kan voor sommige ook een struikelblok zijn. Echter haal je met de Afslank Receptenbijbel alle informatie en ingrediënten in huis om gezonde resultaten te boeken!

Waarom de afslank receptenbijbel kopen of downloaden?

 • Erg veel gerechten
 • Erg veel variatie binnen de gerechten
 • Vanuit huis te volgen
 • Leuke bonussen
 • In combinatie met oefeningen (de extra bonussen)
 • Goede prijs !

Bestellen Afslank Receptenbijbel

Ik hoop dat jullie genoeg te weten zijn gekomen over de Afslank receptenbijbel!  Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

4 REACTIES

 1. Dit boek is koolhydraatarm maar dan wel met fruit als verschil niet alleen besjes, klopt dat? Ik zou hem graag testen

  • Hoi Bianca,

   Er komen inderdaad meerdere fruitsoorten in voor.
   Om specifiek de fruitsoorten te weten zou ik even contact opnemen met de verkopers zelf middels de links in de review.
   Succes.

   Mvg,
   Joyce.

Comments are closed.