7×7 Afslank receptenboek album 1

0
4180

Het 7×7 Afslank recepenboek Album 1 is een opvolger van het succesvolle 7×7 Afslank Receptenboek.

Na het grote succes van het Afslank Receptenboek ontving Jasper Albas veel verzoeken van mensen die bezig waren met hun nieuwe gezonde levensstijl. Zij zagen resultaat, voelden zich beter en energieker dan ooit tevoren. Graag wilden zij een vervolg zien op het 7×7 boek. Jasper raakte hierdoor meer dan gemotiveerd en besloot om een stapel nieuwe recepten samen te stellen, waarna hij ze samenbundelde tot een nieuw boek: Album 1.  

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Het 7×7 Afslank Receptenboek in het kort

Het 7×7 Afslank Receptenboek staat boordevol eenvoudige, betaalbare en koolhydraatarme recepten. De auteur van het boek, Jasper Alblas, heeft al meerdere succesvolle boeken uitgebracht waaronder het Smoothie Afslank Plan, welke wij eerder hebben beoordeeld.

Na jarenlang onderzoek is Jasper tot de conclusie gekomen dat men niet dikker wordt door het eten van vet voedsel, het vermijden van vetten is dus niet meteen de oplossing voor een gezonder en slanker lichaam. Het overgewicht ontstaat met name door het innemen van te veel koolhydraten. Hierom zijn alle recepten die je in zijn boeken vindt koolhydraatarm.

De doelgroep van het 7×7 Afslank Receptenboek

Het 7×7 Afslank Receptenboek is geschikt voor iedereen! Zowel kinderen als volwassenen hebben baat bij het eten van de voedzame en gezonde gerechten die je in deze handleiding vindt. Een groot pluspunt is, dat alle recepten eenvoudig te bereiden zijn en de ingrediënten die erin verwerkt worden zijn betaalbaar.

Wanneer je last hebt van overgewicht, zullen de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar ook voor degene die niet hoeven af te vallen brengt dit dieet ontzettend veel voordelen met zich mee. Vermoeidheidsklachten zullen verdwijnen, het energielevel zal stijgen en de weerstand zal verbeteren.

De inhoud van het 7×7 Afslank Receptenboek

Van plan om het Afslank Receptenboek te bestellen? Top! Jij ontvangt dan toegang tot:

Het e-book 7×7 Afslank Receptenboek: de handleiding die zal helpen een gezondere levensstijl aan te nemen.

Een compleet weekschema: dit schema laat je op een overzichtelijke manier zien wat jij die week gaat eten. Bevalt een gerecht niet? Wissel hem dan eenvoudig om voor een ander gezond gerecht.

Een boodschappenlijst voor de alledaagse benodigdheden: er zijn producten die bij vrijwel ieder gerecht weer terugkomen, hierom is het handig deze altijd in huis te hebben. Koop je de ingrediënten die op dit lijstje staan, dan pak je nooit ergens op mis.

Het actieplan: een handleiding met nuttige informatie en handige tips, want het veranderen van een voedingspatroon blijkt in de praktijk niet zo makkelijk als het lijkt.

Wil jij naast het e-book ook graag het hardcopy boek ontvangen? Tegen bijbetaling ontvang jij het ‘echte’ boek binnen enkele dagen thuis op de mat.

7x7 Afslank Receptenboek

Ervaring Fit & Gezond

Bij Fit & Gezond zijn wij zeer te spreken over het 7×7 Afslank Receptenboek. De recepten zijn inderdaad gemakkelijk te bereiden doordat iedere stap binnen het kookproces duidelijk wordt uitgelegd. Alle producten die in de gerechten moeten worden verwerkt vonden we bij onze lokale supermarkt en waren allemaal betaalbaar. De gerechten bevatten weinig koolhydraten, waardoor het lichaam snel over zal gaan op het verbranden van de reserves, oftewel de opgeslagen vetten.

Het spijsverteringssysteem komt bovendien goed op gang, doordat je licht verteerbaar voedsel eet, zeg dus maar dag tegen een opgeblazen gevoel. Met dit dieet kan je bovendien lang variëren doordat er veel verschillende soort gerechten in staan en je leert bewuster om te gaan met voeding. Kortom: wij raden het 7×7 Afslank Plan aan wanneer je gezonder wilt leven.

Het verschil tussen het 7×7 Afslank Receptenboek en Album 1

Eigenlijk bestaat er tussen de twee boeken op het eerste oog weinig verschil. Bij beide ontvang je toegang tot de lekkerste en meest uiteenlopende recepten. Daarnaast ontvang je bij beiden boeken het weekschema en het boodschappenlijstje, waarmee je direct aan de slag kunt.

Het verschil zit hem enkel in de recepten. Bereid je al een tijdje de recepten uit het 7×7 Afslank Receptenboek? Dan is het leuk om met nieuwe recepten aan de slag te gaan. Ga je voor het eerst beginnen met het Afslank Receptenboek en weet je niet welke je moet kiezen? Het maakt niet uit welke je kiest! Beide boeken bevatten heerlijke, eenvoudig te bereiden recepten waarmee je lang aan de slag kunt.

De prijs

Het 7×7 Afslank Receptenboek is normaal gesproken te verkrijgen voor 66,45 euro. Echter is er momenteel een aantrekkelijke aanbieding, waardoor het aankoopbedrag is verlaagd naar 27,95 euro. Album 1 is ook te verkrijgen voor 27,95 euro, ook hierin wordt dus geen onderscheid gemaakt.

Geld terug garantie

Heb je deze gezonde manier van eten twee weken uitgeprobeerd, maar ben je niet tevreden? Stuur Jasper Alblas dan een e-mail en je ontvangt jouw geld terug. Bij Fit & Gezond houden wij van de niet-100-%-tevreden-geld-terug-garantie, het geeft ten slotte aan hoe overtuigd de auteur is van het door hem ontwikkelde dieet.

7x7 Afslank receptenboek Album 1

Ervaring 7×7 Afslank Receptenboek Album 1

Bij Fit & Gezond zijn we ook over Album 1 enthousiast! Het e-boek ziet er wederom prachtig uit en bij het kijken naar de kleurrijke foto’s die naast de recepten staan loopt het water ons in de mond. Bovendien blijft het na het koken verrassend hoe lekker een gezonde en bewuste maaltijd kan smaken.

Het boek is een goede opvolger van het 7×7 Afslank Receptenboek. Wil je op een gezonde, verantwoorde manier afvallen, je energieker voelen en stralen als nooit te voren? Dan is het 7×7 Afslank Receptenboek Album 1 wat voor jou!

7x7 Afslank receptenboek Album 1

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel