Het 7×7 afslank receptenboek

0
3869

Review 7×7 Afslank receptenboek

Het ‘7×7 afslank receptenboek: een boek dat volstaat met eenvoudige, betaalbare koolhydraatarme recepten, welke geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen. Het boek is geschreven door Jasper Alblas, dezelfde ontwikkelaar als het ‘Smoothie Afslankplan’.

Doordat wij ontzettend enthousiast waren over het ‘Smoothie Afslankplan’ hebben wij besloten om ook eens in te zoomen op zijn andere dieet methodes, vandaar deze beoordeling over het ‘7×7 afslank receptenboek’.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Jasper geeft aan dat mensen die willen afvallen zich focussen op het vermijden van vet eten, terwijl dit volgens hem niet de boosdoener is van het overgewicht. Het zijn juist de koolhydraten die zorgen voor overtollig lichaamsvet. Zijn boek richt zich dan ook voornamelijk op koolhydraatarm eten. Namens Fit & Gezond heb ik een aantal dagen de recepten gekookt en gegeten die in dit boek staan. Lees hieronder mijn bevindingen.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie is het receptenboek bestemd ?
Inhoud het 7×7 afslank receptenboek

Prijs 7×7 receptenboek
Eindresultaat op basis van de Fit-gezond test-week.
Waarom het 7×7 afslank receptenboek ?

Voor wie is het receptenboek bestemd ?

Het boek is voor iedereen bestemdHet ‘7×7 afslank receptenboek’ is bestemd voor iedereen die betaalbaar, gezond en lekker wilt eten. Je zult overtollig vet verliezen, jezelf actiever voelen en minder last hebben van vermoeidheidsklachten.

Het is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en het maakt niet uit of je vegetariër bent of juist een echte vleeseter. Het boek staat boordevol recepten, zodat er voor ieder wat wils in te vinden is. De recepten zijn bovendien eenvoudig; er komen geen ingewikkelde exotische ingrediënten aan te pas en je hoeft geen Masterchef te zijn om ze te bereiden.

Inhoud het 7×7 afslank receptenboek

Op de site van Jasper Alblas is het ‘7×7 afslank receptenboek’ eenvoudig te bestellen. Wanneer je het boek bestelt heb je de keuze om voor de digitale versie te gaan of om een hardcover boek thuis te ontvangen. Welke optie je ook kiest, je zult naast de recepten ook het volgende ontvangen:

 • Een compleet weekschema.

Ontzettend handig, want op deze manier kun jij eenvoudig zien welk gerecht je op welke dag gaat eten. Mocht een gerecht je niet bevallen, dan vervang je deze voor een ander gerecht. Het schema is slechts een extra handvat c.q. hulpmiddel.

 • Boodschappenlijst.

Er zijn producten die regelmatig terugkomen in alle recepten. Hierom is het handig om deze producten in huis te halen, zodat jij ten allen tijde goed bent voorbereid. De boodschappenlijstjes zorgen ervoor dat je niets vergeet.

 • Het actieplan.

Het actieplan helpt je, zoals de naam al doet vermoeden, tot actie over te gaan. De recepten zijn lekker, maar je moet ze blijven eten om het gewenste resultaat te bereiken. Het actieplan staat vol informatie en nuttige tips.

Inhoud 7x7 afslank receptenboek

Wat is het 7×7 afslank receptenboek ?

De formule van het receptenboek is eenvoudig: eet gezond, vermijd koolhydraten en drink veel water. Het is echter moeilijk om op je eigen houtje dagelijks recepten te verzinnen of om iedere dag het internet af te speuren naar een passend recept. Hierom is het boek ideaal!

Het staat boordevol met recepten voor ieder moment van de dag. Geen ingewikkeldheden, geen tijdrovende maaltijden: gewoon simpel, duidelijk en lekker. Zelf heb ik twee keer een salade geprobeerd en een avondmaaltijd met groenten en vis. Alle drie de gerechten smaakten lekker en wat ik opvallend vond was dat er niet veel ingrediënten nodig waren voor het creëren van een smaakvolle maaltijd. Daarnaast vulde de maaltijden goed, waardoor ik in de avond niet de behoefte had om nog te snacken.

Prijs 7×7 receptenboek

De kosten van het ‘7×7 afslank receptenboek’ zijn 27,95 euro. Let op: dit is een actie tarief! De normale prijs van het boek bedraagt 66,45 euro. De actieprijs vinden wij bij Fit & Gezond, vergeleken bij andere diëten, een redelijke prijs.

* Garantie: de ontwikkelaar van het boek is zo overtuigd van zijn methode, dat hij een garantieperiode geeft van twee weken. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met het boek, dan kun je deze retourneren, wanneer je voor de digitale versie hebt gekozen kun je een e-mail sturen. Het geld zal in beide gevallen zonder verdere vragen worden teruggestort.

Bestel knop

Eindresultaat op basis van de Fit-gezond test-week.

Gedurende de zogenoemde test dagen heb ik een aantal pure maaltijden gegeten, waarvan ik echt heb genoten. Het is verrassend om te zien hoe je op een eenvoudige manier met weinig ingrediënten een smakelijke maaltijd in elkaar kunt zetten.

Weinig broodWe kunnen ons bij Fit & Gezond voorstellen dat je zult afvallen wanneer je volgens dit boek leeft. Er worden weinig koolhydraten genuttigd waardoor je lichaam snel over zal gaan op het verbranden van de reserves c.q. je overtollig vet.

Het enige nadeel is dat er geen coaching traject aan te pas komt, het gaat hier echt alleen om een boek. Je dient alles op eigen kracht te doen, maar hier is de prijs ook naar.

Kortom: wij raden het ‘7×7 afvallen receptenboek’ aan, aan iedereen die op een gezonde en verantwoorde manier wil afvallen of zijn lichaam in een betere conditie wilt brengen. Het boek kan de eerste stap zijn naar een gezondere levensstijl.

Waarom het 7×7 afslank receptenboek ?

 • Makkelijk te maken recepten
 • Voor ieder wat wils ; zowel voor ouderen als kinderen.
 • Geld terug garantie
 • Betaalbaar, goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Lekkere gerechten
 • Gevarieerde gerechten
 • MinpuntjeHet 7×7 afslank receptenboek is, zoals beschreven, een boek. Hierdoor komt er geen coachingsschema aan te pas en is het moeilijker om het dieet vol te houden. De motivatie moet dus helemaal vanuit jezelf komen!
 • KORTING VIA FIT & GEZOND, KLIK HIER OM HET BOEK VOOR €66,45- €27,95- TE BESTELLEN. 

Bestel knop

Dit was onze review over het 7×7 afslank receptenboek. Wij hopen dat jullie meer te weten zijn gekomen betreft het dieet ! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes toegewenst met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel