7 Daagse Detox

0
2340

“De 7 daagse Detox is de manier om jouw lichaam te ontgiften en overtollige kilo’s te verliezen”.

Marjolijn Verkaik

De ontwikkelaar van het ‘7-daagse Detox’ boek is Marjolijn Verkaik, die ook het succesvolle receptenboek ’70 groene smoothies’ heeft geschreven. In haar nieuwe detox-boek geeft zij aan dat er één grote boosdoener is waarvan we ziek worden: toxiciteit.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Dagelijks krijgen we op allerlei manieren toxische stoffen binnen en daarbij hebben we vaak een tekort aan vitamines en mineralen. Een gebrek aan vitamines en mineralen leidt tot een slechtere weerstand, wat er voor zorgt dat we vaker ziek zijn.

Volgens Marjolijn is het niet onze leeftijd die het verouderingsproces in gang zet, het is de toename van toxiciteit door de jaren heen. Wil jij zo goed mogelijk voor je lichaam zorgen dan zal je enkele keren per jaar jouw lichaam dienen te reinigen met een detox programma.

Bij Fit & Gezond hebben we ons eens ondergedompeld in de wereld van het ontgiften: onze conclusie en ervaring vind je hieronder.

Voor wie is 7 Daagse detox bestemd ?

De 7-daagse Detox is op de eerste plaatst bestemd voor iedereen die zijn lichaam wilt ontgiften en zijn immuunsysteem wilt verbeteren. Het programma is ook geschikt voor iedereen die wat kilo’s willen verliezen en meteen een goede start willen maken.

Wanneer je namelijk 7 dagen lang alleen op sapjes en smoothies leeft zal de overstap naar een gezonder voedingspatroon met vast voedsel veel eenvoudiger zijn, omdat je dan al een week lang geen slechte suikers en koolhydraten meer hebt gegeten. Na de 7-daagse Detox is jouw lichaam helemaal gereinigd:

‘Geef jouw lichaam de gezondheid die het verdient, door één week een Detox programma te volgen.’

7 Daagse Detox

 

Waarom ontgiften belangrijk is

Dagelijks wordt jouw lichaam blootgesteld aan toxische stoffen. De lever is het orgaan dat zich de hele dag bezighoudt met het reinigen van jouw bloed; druk probeert de lever alle schadelijke stoffen te lozen. Echter is de lever net als een spons, na een tijdje is hij volgezogen en kan hij niets meer opnemen. Als dit gebeurd gaan de nieren harder werken, zij helpen de lever altijd, maar kunnen zonder hem niet goed functioneren.

Het gevolg?

De toxische stoffen stapelen verder op in het lichaam, omdat ze niet meer worden afgebroken. Wanneer jouw lichaam vet verbrandt komen er toxische stoffen vrij, maar wanneer de toxische stoffen niet meer goed afgevoerd kunnen worden door de lever en de nieren komt het lichaam in een zelfbeschermingsmodus. Het stopt grotendeels met het verbranden van vet, want de toxische stoffen kunnen ten slotte nergens heen.

De oplossing?

De lever reinigen! Als de lever weer ‘schoon’ is kan hij weer gaan schoonmaken én kan het lichaam weer beginnen met vet verbranden. De lever heeft vitamines nodig om de schadelijke stoffen af te kunnen breken; heel veel vitamines. Hierdoor is de 7-daagse Detox kuur de perfecte manier om te ontgiften.

Inhoud 7 daagse Detox

Als je de 7daagse Detox besteld krijg je toegang tot het e-book met daarin:

 • Compleet uitgewerkte dagmenu’s voor jouw 7-daagse Detox
 • Recepten voor het ontbijt, de lunch, tussendoortjes en het avondeten
 • Een overzichtelijke lijst met alle benodigdheden
 • Tips over hoe je de Detox het beste kunt voorbereiden
 • Een overzicht met de do’s en don’ts
 • De nieuwste ideeën voor groene smoothies
 • Een lijst met snacks die je tijdens de Detox mag nuttigen
 • Tips over hoe je het maximale uit deze week kunt halen en hoe je in de toekomst gezonder en efficiënter om kunt gaan met voeding.

Dit pakket bestel je voor 47 euro. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan kun je aanspraak maken op de niet-goed-geld-terug-garantie. Stuur een mailtje naar de ontwikkelaar van dit dieet en ontvang 100% jouw geld terug. Een fijne gedachte!

7 Daagse Detox website

Ervaring 7 daagse detox

De 7-daagse Detox is perfect voor iedereen die zijn lichaam wilt ontgiften. In slechts één week tijd loos je alle schadelijke afvalstoffen, waardoor jij je energieker zal gaan voelen en een betere weerstand krijgt.

Bij Fit & Gezond hebben we een aantal detox recepten geprobeerd en we kunnen ons voorstellen dat, wanneer je één week jouw lichaam overlaadt met vitamines en mineralen, dit een ontzettende boost geeft.

Het is wel zo dat jouw lichaam op den duur weer een Detox nodig heeft, dus wanneer je het goed wilt aanpakken zal je de kuur circa vier keer per jaar moeten doen. Wanneer je niet de behoefte hebt om je lichaam te ontgiften en je alleen wilt afvallen, dan adviseren wij een ander dieet.

In slechts 7 dagen tijd behaal je qua het verliezen van gewicht niet veel resultaat en het zal op de lange termijn, wanneer jij jouw oude voedingspatroon weer oppakt, geen enkel resultaat hebben. De prijs vinden wij ietwat aan de hoge kant, doordat je enkel advies krijgt voor één week, er geen sprake is van coaching en je alle producten zelf aan dient te schaffen.

Kortom: wij zijn te spreken over de 7-daagse Detox kuur van Marjolijn Verkaik. Het is dé manier om jouw lichaam eens flink te reinigen. Wanneer je enkel wilt afvallen kun je beter voor een ander dieet kiezen, neem daarvoor eens een kijkje op onze review pagina of ons dieet overzicht.

Waarom 7 Daagse Detox?

 • Ontgifting van je lichaam.
 • Gezonde detox week.
 • Sporten is niet nodig.
 • Makkelijk te bereiden recepten.
 • Het is goed om je lichaam te ontgiften. Als je wilt afvallen kun je beter voor een ander dieet kiezen.
 • BESTEL HIER MET TIJDELIJKE KORTING, KLIK HIER.

7 Daagse Detox website

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel