50 Recepten in 30 Minuten

0
2965

Last van de vervelende symptomen die bij de overgang komen kijken? Met het boek ’ 50 recepten in 30 minuten ’ roep je deze symptomen een halt toe. Aldus de schrijfster van dit populaire boek dat al vele vrouwen in de overgang heeft geholpen met het bestrijden van de ongemakken.

Voor veel vrouwen is de overgang naast de opvliegers, eetbuien en het feit dat ze in gewicht vaak aankomen ook mentaal een onprettige periode. In veel gevallen krijgen vrouwen dan ook last van emotionele schommelingen, die ervoor zorgen dat zij helemaal uit balans raken. Ook is vermoeidheid en een drogere huid veel voorkomend. Volgens dokters is er weinig aan te doen, het is een fase en het gaat op den duur vanzelf voorbij.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Maar, volgens Ria Kamelle, de schrijfster van ’50 recepten in 30 minuten’ is er wel degelijk wat aan te doen! Door enkel jouw eetpatroon aan te passen zal jouw lichaam veel beter om kunnen gaan met de overgang, waardoor deze periode vele malen aangenamer wordt en de kwaaltjes naar de achtergrond verdwijnen.

Ben jij dus in de overgang en kamp je met diverse menopauze kwaaltjes dan kan het boek ’50 recepten in 30 minuten’ jou helpen om weer lekker in je vel te komen zitten. In dit artikel lees je alles over onze ’50 recepten in 30 minuten’ bevindingen en ervaringen.

50 Recepten in 30 Minuten kopenRia Kamelle

De auteur van het boek ’50 recepten in 30 minuten’ is Ria Kamelle. Ria Kamelle is geen onbekende, want zij bracht al meerdere succesvolle boeken op de markt omtrent het onderwerp de overgang. Voorbeelden van boeken zijn ‘Slank door de Overgang’ en ’20 dagen suikervrij’.

Beide boeken werden door vele vrouwen liefdevol ontvangen, omdat zij aangaven dankzij de boeken weer grip op hun gezondheid te hebben verkregen. Uit ervaring weet Ria Kamelle dat veel vrouwen wel weten hoe ze gezond moeten eten, maar simpelweg niet weten hoe ze het toe moeten passen op hun eigen leven. Vaak wordt er gedacht dat het duur, ingewikkeld en tijdrovend is om gezonde en verantwoorde maaltijden te bereiden en daarom besloot Ria met haar boeken het tegendeel te bewijzen.

Alle recepten die je in de boeken van Ria Kamelle vindt, zijn super simpel qua bereidingswijze en alle ingrediënten die je nodig hebt zijn bovendien betaalbaar en in iedere supermarkt verkrijgbaar. Met het boek ’50 recepten in 30 minuten’ legt Ria de nadruk op eenvoudig en snel te bereiden recepten. De overgang is niet onaangenaam, als je er voor kiest zelf het heft in eigen handen te nemen.

Voor wie is ’50 recepten in 30 minuten’ bedoeld?

Het boek is bedoeld voor alle vrouwen die zich in de overgang bevinden en te maken hebben met allerlei onaangename klachten. Denk hierbij aan vermoeidheid, opvliegers en eetbuien.

Ben je ook een aantal kilo aangekomen en vind je het lastig om gewicht te verliezen? Ook dan is het boek uitermate geschikt, omdat het enkel gezonde en verantwoorde recepten bevat waarop jouw lichaam zeer goed zal reageren.

De kracht van 50 recepten in 30 minuten

Als volwassen vrouw in de overgang is een dieet waarop jouw lichaam vroeger goed reageerde nu wellicht geen goed idee. Dit komt doordat jouw lichaam nu hele andere behoeftes heeft dan bijvoorbeeld twintig jaar geleden. Hierom is een crashdieet of het dwangmatig tellen van calorieën een absolute afrader, omdat de hormoonhuishouding er erg door verstoort raakt. Ben je een jonge vrouw dan is dit op de korte termijn geen enkel probleem. Bevind jij je in de overgang, dan is een hormoonhuishouding dat nog meer van slag raakt het laatste waarop je zit te wachten.

Bovendien wordt het immuunsysteem door een crashdieet verzwakt; en deze moet juist sterker worden. Het boek 50 recepten in 30 minuten staat boordevol met recepten die de hormoonhuishouding kalmeren en die het immuunsysteem versterken. De recepten bevatten namelijk allen de broodnodige vitamines, mineralen en andere voedingstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren en om de strijd met alle symptomen die bij de overgang komen kijken aan te gaan.

Ook is het erg belangrijk om regelmatig te eten, zodat je geen last hebt van een hongerig gevoel en eetbuien voorkomt. Als vrouw in de overgang is het extra belangrijk om de stofwisseling op gang te houden. Ga je veel minder eten of sla je een maaltijd over dan zal de stofwisseling stagneren. Ben je door de overgang aangekomen en wil je afvallen dan is minder eten niet de juiste gedachte; anders eten wel.

Ervaringen

Het internet staat vol met lovende verhalen over het boek 50 recepten in 30 minuten. Ook in onze omgeving hebben we een aantal vrouwen in de overgang gesproken die het boek nu enkele maanden gebruiken als leidraad. Deze ervaringsdeskundigen geven aan veel beter in hun vel te zitten en minder last te hebben van de kwaaltjes die bij de overgang komen kijken. Bovendien zijn alle recepten ontzettend lekker en ook hun partners eten graag mee, zodat apart koken voor je geliefde niet nodig is.

Conclusie: 50 recepten in 30 minuten

Tegen alle vrouwen die in de overgang zitten en kampen met de vervelende symptomen willen we bij Fit & Gezond zeggen; Ga niet bij de pakken neer zitten. Pas met een boek als 50 recepten in 30 minuten jouw eetpatroon aan en ervaar zelf hoeveel een ander eetpatroon voor jou kan doen. Alle recepten zijn smaakvol en eenvoudig te bereiden en dus ideaal wanneer je geen uren in de keuken wilt doorbrengen.

Kortom: Voel jij je sinds je in de overgang zit niet meer jezelf, ben je aangekomen en/of heb je last van opvliegers e.d.? Dan raden we bij Fit & Gezond het boek 50 recepten in 30 minuten aan.

50 Recepten in 30 Minuten kopen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel