Koolhydraatarm 50 Dagen Programma dieet review

0
8505

Met het Koolhydraatarm 50 dagen programma verlies je met gemak tot twee kilo per week aan gewicht, zonder jezelf hiervoor uit te hongeren of te sporten als een bezetene.

Door middel van een reeks smaakvolle recepten kun je in circa 1,5 maand jouw vetverbranding intens activeren waardoor je zelfs afvalt op de meest lastige plekken zoals de buik, billen en benen. Klinkt je dit goed in de oren? Lees dan onze ’50 dagen koolhydraatarm programma’ dieet ervaringen in deze review.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Voor wie is ’50 dagen koolhydraatarm’ bestemd?

Het 50 dagen koolhydraatarm programma is bestemd voor iedereen die graag op een eenvoudige manier veel wil afvallen. Naast dat je met het programma in slechts 1,5 maand tijd veel gewicht verlies heeft het ook nog andere voordelen. Zo zal je meer energie krijgen, geen last meer hebben van een opgeblazen gevoel en afkicken van jouw suikerverslaving. Het betreft een perfect dieet om goede resultaten te behalen.

Kanttekening: het programma bevat vlees en is daarom niet geschikt voor vegetariërs. Ook is er geen rekening gehouden met bepaalde allergieën.

Programma testenNiels Bosman

De ontwikkelaar van het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ is Niels Bosman. Wanneer we op internet rondspeuren naar informatie over Niels komen we een aantal video’s tegen waarin hij mensen probeert te overtuigen op het gebied van voeding. Deze video’s zitten naar onze mening niet erg professioneel in elkaar. Maar, het gaat natuurlijk om de boodschap.

Daarnaast vinden we meerdere bedrijven onder zijn naam, zoals Sales24 waarin hij aangeeft te kunnen helpen bij het schrijven van SEO teksten en het opstellen van een social media campagne. Daarnaast blijkt Niels jaarlijks ook nog een vierdaagsecamping te organiseren. We trekken hieruit de conclusie dat hij een druk baasje is die graag de handen uit de mouwen steekt.

Op zijn website makkelijkafvallen.eu geeft Niels aan dat koolhydraatarm eten de sleutel tot succes is wanneer je een slank en gezond lichaam wilt. Omdat koolhydraatarm eten best lastig kan zijn, doordat er snel sprake is van een hongerig gevoel heeft hij koolhydraatarme recepten voor ieder eetmoment van de dag voor jou samengesteld. Op deze manier hoef je zelf niet meer na te denken over wat te eten en dien je enkel de recepten op te volgen, waarna een afgeslankt lichaam het resultaat zal zijn.

Heb je vragen of wil je extra advies? Niels is 24/7 per e-mail bereikbaar.

De inhoud van het dieet

Besluit je om het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ te kopen, dan heb je de eerste stap naar een slankere en fittere versie van jezelf gezet. Het programma bestaat uit:

50 Dagen koolhydraatarm ebook

Na jouw bestelling krijg je direct toegang tot het ’50 dagen koolhydraatarm’ e-book, dat genoeg recepten en adviezen bevat om vijftig dagen koolhydraatarm te eten.

Naast de eenvoudig beschreven recepten bevat het boek ook een duidelijke uitleg over waarom het minderen van koolhydraten een goed idee is. Naar onze mening is de werking van koolhydraten en het negatieve effect dat het op ons lichaam kan hebben reeds bekend, maar mocht dat niet het geval zijn dan legt Niels het nog eens haarfijn in begrijpelijke taal uit.

Pluspunt: in het boek staan veel recepten die geschikt zijn voor het gehele gezin.

Naast het e-book ontvang je ook een aantal bonussen:

  • Boodschappenlijstjes: Boodschappenlijstjes waarmee je zeven weken aan de slag kunt, de gehele periode van vijftig dagen dus. Deze handige lijstjes besparen je veel uitzoekwerk c.q. tijd.
  • Drinktips: een handig overzicht van de dranken die je beter kunt vermijden en de dranken die je zoveel kunt drinken als je wilt. De lijst is niet bepaald een eye-opener te noemen, maar is toch een extra verduidelijking voor de mensen die voor het eerst gaan lijnen.
  • Updates: via de e-mail ontvang je een aantal keer per week van de ontwikkelaar tips en extra recepten.

100% garantie: Niels Bosman is zo overtuigd van zijn koolhydraatarme programma dat hij er garantie op verstrekt. Ben je om welke reden dan ook niet tevreden over zijn programma dan kun je hem dit door middel van een e-mail laten weten, waarna jij jouw geld retour ontvangt.

50 dagen koolhydraatarm menu

Tijdens het programma wordt er niet minder gegeten maar enkel anders! Er wordt fatsoenlijk gegeten tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten en er mogen gedurende de dag gezonde tussendoortjes worden genuttigd. Een voorbeeld van een menu:

  • Ontbijt: boerenomelet met quinoa en groente.
  • Lunch: avocadosalade met pijnboompitten, olijfolie en eventueel wat zeezout.
  • Diner: gewokte kipfilet met knoflook en groentes.
  • Tussendoortjes: drie koolhydraatarme snacks, verdeeld over de dag zodat de stofwisseling op gang blijft. Voorbeelden van koolhydraatarme tussendoortjes zijn: gekookte eieren, plakjes kipfilet, cherrytomaten, magere yoghurt en komkommer.

50 dagen koolhydraatarm ervaringen

Zoek je op het internet naar de ervaringen van mensen met 50 dagen koolhydraatarm, dan stuit je op een behoorlijke lading positieve reacties. Met name op Facebook zien we veel positieve berichtjes waarin mensen euforisch zijn over het behaalde resultaat.

Mensen geven daarnaast aan dat de ’50 dagen koolhydraatarm’ recepten eenvoudig te bereiden zijn. Bij Fit & Gezond hebben we ook een aantal recepten getest en we moeten toegeven; ze waren eenvoudig en goed op smaak.

We zijn niet verbaasd over het feit dat dit dieet voor succes staat. Verander je jouw eetpatroon doordat je vrijwel stopt met het eten van koolhydraten dan val je af doordat er een gebrek ontstaat en er vetreserves worden aangesproken, dat is niets nieuws.

Er zijn veel koolhydraatarme diëten op de markt en we kunnen niet zeggen dat het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ zich onderscheid van de rest. Een pluspunt is wel dat Niels aangeeft 24/7 bereikbaar te zijn voor zijn klanten en graag vragen beantwoord.

Conclusie ; 50 Dagen koolhydraatarm programma kopen ?

Ondanks dat het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ van Niels Bosman niet vernieuwend is, zijn we bij Fit & Gezond wel te spreken over het boek. Het is dubbel, want aan de ene kant staat het internet boordevol met koolhydraatarme recepten waardoor het ergens doelloos is een boek aan te schaffen, aan de andere kant gaat er in het zoeken van smaakvolle en eenvoudig te bereiden koolhydraatarme recepten veel tijd zitten, waardoor wij het gemak van een duidelijk en goed samengesteld receptenboek toch wel kunnen waarderen.

Daarnaast geeft Niels ook tips en adviezen waardoor het boek niet louter uit recepten bestaat. Koolhydraatarm eten is een gegarandeerde succesformule wanneer je veel gewicht wilt verliezen, echter zijn we bij Fit & Gezond altijd een beetje sceptisch over deze methode, omdat het jojo-effect vaak opduikt wanneer mensen weer op een normaal voedingspatroon met koolhydraten overstappen.

Kortom: wil je in een korte tijd veel gewicht verliezen zonder intensief te sporten en/of jezelf uit te hongeren, dan is het ’50 dagen koolhydraatarm programma’ een prima oplossing.

Programma testen

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel