101 Paleo receptenboek

0
3962

Het 101 Paleo receptenboek is een kookpakket dat bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit 101 recepten voor ieder moment van de dag.Het receptenpakket is geschreven door Mitchel van Duuren die aangeeft dat hij door het eten van Paleo maaltijden tien kilo vet is kwijtgeraakt, ook voelt hij zich energieker dan ooit tevoren. De recepten van Paleo gaan terug naar de basis; puur eten staat hierbij centraal.

Mitchel van Duuren geeft aan dat de kans op een misstap kleiner is, wanneer men van te voren boodschappen doet voor de gehele week en dus exact weet welk gerecht wanneer gegeten gaat worden.

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel

Eerder waren wij bij Fit & Gezond enthousiast over zijn boek ‘Super Simpel Paleo’, vandaar dat wij erg benieuwd waren naar andere boeken die hij heeft geschreven. Het boek ‘101 Paleo Recepten’ hebben wij hierom besteld; we hebben het bestudeerd, enkele recepten geprobeerd en alle bevindingen voor je op een rijtje gezet.

Wat bespreken we in deze review ?

Voor wie zijn de paleo recepten bestemd?
Inhoud 101 paleo receptenboek

Prijs van de Paleo boeken
Resultaat 101 paleo recepten
Waarom 101 Paleo recepten?

Voor wie zijn de paleo recepten bestemd?

‘101 Paleo Recepten’ is bestemd voor iedereen die op een gezonde en eenvoudige manier gewicht wilt verliezen. Eet een maand lang alleen recepten uit dit receptenpakket en de overtollige kilo’s zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wanneer je de gezonde ‘Paleo levensstijl’ vasthoudt zal jij jouw nieuwe figuur definitief behouden; kijk daar worden we vrolijk van.

Deze manier van afvallen is eenvoudig, doordat je enkel de recepten aan dient te houden die in dit pakket staan. Voor onze test-week was het nog lastig kiezen tussen alle recepten, doordat zij worden vergezeld door prachtige foto’s; het ene gerecht ziet er nog lekkerder uit dan het andere. Daarnaast is het een groot pluspunt dat je kookkunsten niet uitmuntend hoeven te zijn; de werkwijze staat stap voor stap omschreven, wat voor velen van ons ideaal is.

Inhoud 101 paleo receptenboek

Via de officiële website van Paleo hebben wij het digitale boek ‘101 Paleo Recepten’ besteld. Dit boek bestaat uit vier onderdelen: een ontbijtboek, een lunchboek, een dinerboek en een dessertboek. In ieder boek vind je 25 recepten inclusief foto’s (waarvan het water je werkelijk waar spontaan in de mond loopt: hierdoor is het soms lastig te geloven dat al deze overheerlijke recepten gaan zorgen voor vetverlies.) Naast deze set kookboeken ontvang je als extra’tje ook het digitale boek ’45 Paleo Recepten’, waarin nog meer verrassende recepten staan. In totaal zal je dus inzage hebben in 146 recepten; dat wordt variëren!

Paleo receptenpakket

Bonussen

Op dit moment worden er ook nog vier gratis bonussen (digitale boeken) cadeau gedaan aan iedere nieuwe klant:

Prijs van de Paleo boeken

De boeken van ‘101 Paleo Recepten’ inclusief alle bonussen die je op dit moment ontvangt hebben een waarde van 153 euro! Paleo heeft op dit moment een actie waardoor je slechts 37 euro hoeft te betalen. Bij Fit & Gezond vinden wij dit bedrag netjes. Je ontvangt ontzettend veel recepten, waarmee je eindeloos kunt variëren en waaruit je veel inspiratie kunt opdoen. Echter willen wij erop wijzen dat het hier enkel om recepten gaat: er is bijvoorbeeld geen sprake van tips en tricks op het gebied van sporten en er is geen sprake van mentale coaching. Hierdoor ben jij volledig op jezelf aangewezen.

Garantie: ben je niet 100% happy met Paleo? Voel jij je na 60 dagen helemaal niet slanker, gezonder en fitter of vind je de recepten tien keer niks? Stuur de ontwikkelaar van dit dieet een e-mail en je ontvangt je geld terug.

Bestel receptenpakket

Resultaat 101 paleo recepten kookpakket

Bij Fit & Gezond zijn wij tevreden over het pakket ‘101 Paleo Recepten’. Het zijn uitgebreide receptenboeken, waarbij het ene gerecht er nog beter en aantrekkelijker uitziet dan het andere. Een groot pluspunt is dat de recepten uit ingrediënten bestaan die je in iedere supermarkt kun krijgen. Geen ingewikkeld gedoe in speciaalzaken dus!

De recepten zijn eenvoudig te bereiden en de combinaties van de ingrediënten zijn vaak verrassend. Mitchel van Duuren geeft aan dat ieder ingrediënt dat in de recepten wordt gebruikt, dient als een klein vet-bestrijder. Ze boosten je spijtvertering en zorgen ervoor dat er geen vetten worden opgeslagen. De ingrediënten zijn allemaal zeer voedzaam waardoor er geen sprake zou moeten zijn van een hongerig gevoel; en dit kunnen wij zeker beamen. Een week lang hebben wij verschillende recepten uit het boek geprobeerd; ieder gerecht gaf je een voldaan c.q. vol gevoel en ze smaakte allemaal uitstekend.

Kortom: wij raden het 101 Paleo Receptenboek inclusief alle extra’s die je op dit moment ontvangt zeer zeker aan. Echter geven wij dit dieet vier van de vijf sterren doordat er geen sprake is van coaching, mentale ondersteuning en/of tips op het gebied van sporten.

Waarom 101 Paleo receptenboek?

  • Gewichtsverlies
  • Je voelt je energieker
  • Je huid zal er beter uit zien en gaan stralen
  • Een betere weerstand (sterker immuunsysteem)
  • Soepelere gewrichten
  • Erg gevarieerd
  • Minpuntje: Doordat er geen sprake is van bijv. coaching hangt alles van jezelf af, sterke discipline is een vereiste !
  • BESTEL NU VOOR €153,- € 37,-. KLIK HIER !

Bestel knop

Ik hoop jullie hierbij genoeg geïnformeerd te hebben. Mocht je toch vragen en/of opmerkingen hebben laat dan een berichtje achter via Facebook, Twitter of onderaan deze pagina! Veel succes met het afvallen :-)!

Gezonde groetjes,

Joyce

P.S. Voor meer reviews over diëten en/of sportschema’s verwijzen wij je graag door naar onze vergelijk– of reviewpagina 🙂 !

Download hieronder de Afslank Receptenbijbel: Afslank Receptenbijbel